Gość Ami5 Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Chyba wszystko zależy od tego jaki częstoskurcz się ma i gdzie ma być zabieg wykonywany. Ja cierpię na częstoskurcz komorowy i na swoją pierwszą ablację czekałam 6 tygodni (ul. Spartańska w Warszawie) a na drugą czekam 2miesiące - tym razem w Aninie do prof. Szumowskiego. Wszystko w trybie *pilnym*... Cytuj Odnośnik do komentarza
AndrzejO Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Rexio11, trudno powiedziec jak dlugo bedziesz dochodzil do siebie. Sprawa indywidualna, decyduje lekarz. Na pewno kilka dni trzeba sie bardzo oszczedzac, by wygoila sie rana po wkluciu. Potem juz mozesz w miare normalnie funkcjonowac, ale bez szalenstw. Mialem ablacje w polowie stycznia. Pod koniec marca spedzilem aktywny tydzien na nartach w Alpach. Cytuj Odnośnik do komentarza
rexio11 Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 ANDRZEJO, A z jakiego powodu miales robioną ablacje i gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Gość P Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Witam mam pytanie . Jak długo czeka się na zabieg ablacji w Ochojcu? Jaki jest koszt całego pobytu w szpitalu i zabiegu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi