Gość kamila34 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Hej, szukam gabinetu stomatologicznego na terenie Katowic lub w okolicy, konkretnie chcę wybielić sobie zęby. Doradzicie gabinet z którego korzystacie i jesteście zadowoleni? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 444 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Reklama? Wybielanie zębów niszczy szkliwo.Najpierw wybiela się zęby, by wkrótce stosować preparaty na wrażliwe zęby, robić licówki itp.Nabijanie kabzy producentom tych preparatów.Jedne wybielają, a drugie naprawiają to, co pierwsze zniszczyły.I interes się kręci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Aganta Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 To nie jest prawdą. Oczywiście, chodzą takie miejskie legendy, ale zostały już wielokrotnie obalone. Sama jestem przykładem, gdzie wybielałam zęby w vita-dent.gliwice.pl i wszystko z nimi jest w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Paula19 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 Ja wole tańsze wybielanie bez stresu w domu. Polecam wam dziewczyny bardzo skuteczny żel iBright http://tu-promocja.sklep.pl/ibright/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi