Gość papi Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 Witam wszystkich forumowiczów. Mój tata ( 61 lat ) miał wstawiane 3 bajpasy 19.08. Jest już 5 doba po operacji a z tatą nie można nawiązać świadomego kontaktu. Kiedy się wybudza to lekarze mówią, że jest bardzo pobudzony i chce wstawać dlatego musieli go unieruchomić żeby sobie krzywdy nie wyrządził. Następnie są mu podawane leki uspokajające, które go usypiają. Po 3 dobach po operacji miał odstawione leki uspokające ale lekarze stwierdzili, że nie ma żadnej poprawy i ponownie podali mu leki i kazali czekać aż to ustąpi. Chciałbym dodać, że wszystkie narządy pracują prawidłowo, wyniki badań też są w porządku. Lekarze powiedzieli również że nie mogło dojść do żadnego udaru mózgu ponieważ tata prawidłowo reaguje na bodźce, wszystkie kończyny są sprawne i ma bardzo dużą siłę mięśniową. Nie możemy wszyscy wysiedzieć w jednym miejscu ponieważ bardzo boimy się o tatę i niewiem czy jest jeszcze coś co moglibyśmy zrobić... Czy ktoś spotkał się z podobnym przypadkiem, czy można coś jeszcze zrobić? Czy wiadomo ile to może potrwać? Bardzo proszę o odpowiedź - pomoc - za co z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sufur Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 Witam... Spotkałem się z podobnym przypadkiem ( leżąc po operacji bay-passów) ,na niektóre osoby tak działa narkoza ;osobie która ze mna leżała przeszło po ok 2 tygodniach pozdrawiam..wszystko będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość papi Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 Dziękuję za dobre słowa, innej możliwości nie zakładam tylko to czekanie jest najgorsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 444 Opublikowano 24 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2011 Też słyszałam o takim przypadku,chyba z 10 dni to trwało,zanim wrócił gość do normalnego stanu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi