Zmeczonybolem Opublikowano 27 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Witam Założyłem ten temat aby się dowiedzieć co może wpływać na ból tego kręgu ( dodam , że ten ból zaczyna się na kręgu szczytowym i promieniuje na czubek czaszki). Liczę na wasze porady oraz przybliżenie przyczyn tego koszmaru ( począwszy od złej postawy kręgosłupa do wszelkich wybić , złamań itp.) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Trzeba zrobić rezonans i zobaczyć co się dzieje w szyjnym kręgosłupie . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 444 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 A jak zrobisz,to musi to obejrzeć lekazr -rehabilitacji medycznej i fizjoterapeuta zajmujący się terapią manualną. TYlko oni ci mogą pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zmeczonybolem Opublikowano 28 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Rezonans już miałem wykonany i wyszło , że mam skoliozę odcinka szyjnego ( dostałem tylko opis żadnego zdjęcia nie otrzymałem) czy ten opis to nie będzie za mało ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Zmeczonybolem Opublikowano 28 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Oczywiście żeby uda się do lekarza rehabilitacji Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 444 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Przecież mają zdjęcia w komputerze.Możesz się zwrócić z prośbą o wydanie płyty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Musza wydac ci płytę ,łaski nie robią to twój wynik i koniec .Jesli nic absolutnie nie wyszło to pewnie to nie kręgosłup cię boli .Musisz szukac dalej . Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi