maslakgit Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Witam. Od 2 dni miałem ciągłe uczucie głodu. zwłaszcza rano. I po 3 dniu (czyli dzisiaj) boli mnie jak coś przełykam, oddycham. najgorzej jest jak leże. dosłownie nie mogę się położyć bo boli mnie cała klatka piersiowa. Od czasu do czasu kaszlnę i w tedy też boli. Ból jest tak mniej wiecej w splocie słonecznym. tak bardziej po prawej. I czuję jak by mi przełyk ściskało ciągle. Co mi jest? : ( proszę szybko bo boli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 444 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Najlepiej do lekarza,może to być wszysko: od przełyku, żołądka,kręgosłupa ,po serce.Jak to coś z przełykiem lub żołą dkiem ,to napij sie lnu mielonego,który może przynieść ulgę.Ja nie jasnowidz.Tylko lekarz pozbadaniu może coś powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza
maslakgit Opublikowano 21 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Czytałem o takim czymś jak Refluks. Czy może to być to? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi