Gość Purpelek Opublikowano 11 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Witam wszystkich. Zdarzyło mi się kiedyś na zawodach z piłki nożnej pewne dziwne zjawisko. Otóż zostałam sfaulowana i padłam na boisko. Nie bolała mnie noga lecz w momencie nie potrafiłam oddychać, zaczęłam się dusić, a gdy próbowałam zaczerpnąć powietrza to wydawałam z siebie dziwne dźwięki jakbym po prostu nie umiała nabrać powietrza, ale nie było to żadnego rodzaju gwizdanie...bardziej coś w stylu jak człowiek wydaje z siebie dźwięk gdy coś go przerazi, albo nagle zaskoczy takie *hyyy*....trwało to dosyć długo i w dodatku wpadłam w panikę, ale uspokojono mnie i mi przeszło...natomiast po tym incydencie nie umiałam nabrać do końca powietrza bo tak jakby mnie serce bolało, a przynajmniej w okolicach serca coś mnie bolało...Tego samego dnia byłam bardzo osłabiona i po powrocie do domu od razu zasnęłam. Kolejny raz wydarzyło mi się to na zawodach z koszykówki, ale minęło o wiele szybciej i wróciłam do meczu po chwili...Po raz trzeci przytrafiło mi się to na wfie i higienistka nazwała to bezdechem. Natomiast ciekawi mnie co Wy myślicie na ten temat?....Bardzo liczę na jakąś odpowiedź... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 444 Opublikowano 12 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Mogło się coś takiego zdarzyć jeśli upadłaś na plecy i uderzyłaś się w plecy.Ale na wszelki wypadek idż do kardiologa,warto sprawdzić.Po co się być może niepotrzebnie martwić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi