vaniola Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Mam 23 lata w 2003 roku mailam bardzo powazny wypadek na motorze... Pękłam mi ciśnia aorty... Chcialam sie wieciej dowiedziec na ten temat lecz nie mama pojecia gdzie mam uderzyc na internecie nie moge niec takiego znalec... Jezeli ktos moze mi pomoc to bede bardzo wdzieczna.. Dziekuje.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Uderzam Opublikowano 31 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2009 Nadal masz peknieta aorte? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ewa27 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Szukaj na stronie Fundacji Serce Dziecka: www.sercedziecka.org.pl. Tam są informacje o wadach serca u dzieci, bo pewnie już w dzieciństwie miałaś zwężenie, czyli koarktację aorty.Byłaś u kardiologoa? Robiłas echo serca? Miałas operacje tej aorty? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi