Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Szukam kontaktu z ludźmi, którzy chorowali i chorują na raka mózgu

Gość ksiunia2451

Rekomendowane odpowiedzi

Gość ksiunia2451

Witam, Szukam kontaktu z ludźmi,którzy wyleczyli się z raka mózgu(nowotworu),bądź z ludźmi,którzy chorują.To jest dla mnie bardzo ważne proszę o jakiś kontakt.Najbardziej zależy mi na młodzieży,ale starsi ludzie również są mile widziani.Bardzo proszę

Gość ania05

Z całym szacunkiem 444 ale nie ma żadnych badań potwierdzających skutecznośc tych preparatów w walce z rakiem .Owszem po leczeniu można wzmocnić organizm ale na samo wyzdrowienie nie ma to wpływu a trzeba też uważać żeby zbyt nie odżywić dziadostwa bo np.rak nerki bardzo lubi witaminę B i rośnie po niej jak na drożdzach .Umiar we wszystkim dlatego ludzie którzy niedojadają i stosują bardzo ubogą dietę rzadziej chorują na nowotwory .

Zgadzam się Ania z Tobą ,ze osoby nie niedożywienie mniej chorują na raka i tak było w przypadku mojego męża , który ma z natury bardzo mało czerwonych krwinek no i mało hemoglobiny ( to tak jak niedożywienie) ale niestety zachorował 6 lat temu na raka pomoc bardzo złosliwego i własnie onkolog powiedział ,ze ta słaba morfologia uratowała mu zycie bo rak nie miał sie czym żywić. A z preparatami to trzeba uważać przy raku aby go nie odzywic ( to tez powiedział onkolog).

Gość ania05

A co ty myslisz że my mamy w kalendarzu dane i adresy osób chorych i tu je podamy ?Zastanów się .Znałam jedną osobę ale nie żyje jak chcesz tak bardzo wiedzieć ,zmarła rok po operacji .Mówi ci się że każdy przypadek jest inny i nie można porównywać to ty swoje .Weidz na każdą onkologię to bedziesz miała tyle przypadków że nie nadążysz pytać .