aveiki Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 2 dni temu chciałam zrobić fikołka do tyłu i koleżanka mnie popchnęła i coś mi strzeliło w kręgosłupie 2h leżałam bez ruchu bo nawet przy kaszleniu czy śmianiu się bolało mnie wczoraj tylklo mnie trochę bolał i strzelał gdy si.ę odwracałam w prawo lub lewo dzisiaj wstałąm pochodziłam trochę i znowu ten ból co 2 dni temu ale troche jest mniejszy i też boli i strzela gdy się okręcam. Powoli mam wrażenie jak bym miałą sztywny kręgosłup. Coś takiego miałąm już wcześniej kilka razy raz nie mogłam ruszać ręką bo czułam przy każdym ruchu przeraźliwy ból . Przepraszam że napisałam troszkę poplątanie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 444 Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Powinnaś iść do neurologa.A dziś przyklej sobie plaster kapsiplast.cena ok. 2 złote bez recepty.Utnij nozyczkami odpowiedni kawałek plastra i przyklej sobie na noc w bolące miejsce.Lekko piecze ,ale da sie wytrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi