ania8 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Od kilku lat mojego brata trapi dziwna choroba. Cały czas pali, boli, piecze go skóra plecow, rąk i nóg..Ból jest ciągły. Wyniki krwi i moczu w normie, kręgłosłup równiez.Odchodzi od zmyslów ,tak go boli. Bardzo proszę o radę co to moze być. Ania8. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 444 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Może bierze jakieś leki i to skutek uboczny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 444 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Mama mej koleżanki miała cos takiego: piekły ją nogi,brzuch ,plecy na dole albo z boku.Była na to w szpitalu- lekarze nie wiedzieli co to.Wymyslali uczulenie,ale bad. nic nie wykazało.Potem,ze ma depresję i może to taki objaw.Ale leki na depresję tez nic nie dawały.W koncu stanęło na niczym, a piekło dalej. Wydaje mi się jednak, że mogło to być skutkiem ubocznym wielu leków kardiologicznych i na cholesterol,które przez lata brała.W duzych ilościach. Miała rozrusznik serca.Być może od tego..... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 444 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Może by spróbowac pić zioła na odtruwanie organizmu z toksyn? Kto wie..... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość uleszka Opublikowano 30 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 A masz może zdiagnozowana jakąś chorobę skóry? ja jakis czas temu dowiedziałam się że mam AZS, a skóa też mnie swędziała i piekła zwłaszcza po stosowaniu nieodpowiednich kosmetyków, teraz po diagnozie stosuję tylko dermokosmetyki, aktualnie stosuję serię atoperal, do mycia jak i do nawilżania stosuję tylko te, bardzo mi pomagają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zuzanka Opublikowano 1 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 Smaruj skórę Dermaveelem - przy atopii, podrażnieniach a nawet łuszczycy dziala rewelacyjnie, no i nie zawiera sterydów, co dla mnie jest szczególnie ważne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi