Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Uczucie zmęczenia po ablacji

Rekomendowane odpowiedzi

Joanno myślę że Twoje samopoczucie jest normalne.Jestem prawie miesiąc po ablacji i czułem się podobnie ale jest coraz lepiej,potrzeba Ci czasu spokoju i zapewnień że jesteś bezpieczna.Ja do dziś mam problem z zasypianiem, wspomagałem się lekami a lekarz powiedział że to na tle nerwowym.Poproś lekarza o coś na uspokojenie i opowiedz o swych odczuciach.Wierz mi po samej rozmowie poczujesz się lepiej pozdrawiam andrzej

Dzięki andrzejb za wsparcie to chyba jest nam najbardziej potrzebne jestem na lekach ale ciągle nie opuszcza mnie strach jestem w fatalnej formie psychicznej staram sie nie poddawać ale jest ciężko walcze sama ze sobą nie moge jeść chyba z nerwów wiem wiem że rozmowy dużo pomagają wybieram się do psychologa niestety dopiero w czerwcu dzięki za twoj wpis życzę zdrowka joanna

Witaj Joanno to jeszcze raz ja moje samopoczucie jest lepsze dziś byłem u lekarza ,wczoraj miałem założonego holtera i lekarz powiedział że jest bardzo dobrze .Oczywiście jeszcze kuje czasami w sercu czasami czuję jakiś niepokój ale zdecydowanie jest lepiej. Chciałbym Ci powiedzieć że to druga moja ablacja,pierwszą miałem dwa lata wcześniej i gdyby trzeba by było to poddał bym się raz jeszcze ,zawsze to jakaś nadzieja Myślę, że na tym koniec.Mam też nadzieję ,że Ty czujesz się lepiej ,nie poddawaj się jak będziesz miała pytania śmiało pytaj jak by nie było mam doświadczenie :( andrzejb

Witaj Andrzej jest dużo lepiej okazało się że mój organizm nie tolerował leku Polokard dlatego nie mogłam jeść moje serce jeszcze czasami się za bardzo bobudza ale to ponoć ma prawo do trzech miesięcy jestem dopiero miesiąc po terz czeka mnie cholter i dopiero będzie wiadomo czy się udało ale jak będzie trzeba to pujdę jeszcze raz trudno jak coś robić to do skutku.Pozdrawiam życzę zdrowia i bardzo dziękuję . joanna