Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zatkany nos, gardło i przełyk, częste ziewanie i płytki oddech

Gość Tomasz222

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Mam dość 😭

Mam to samo odkąd pamiętam,  mam 22 lata i nie wiem czy będę musiał tak żyć do końca życia czy może samo przejdzie,  bo każdy lekarz mówi co innego i tam na prawdę  nie mają pojęcia co mi jest , a diagnozę muszą jakąś dać,  Jeszcze zauważyłem że gdy mi się to nasila parę razy w miesiącu to niekiedy zapominam co ktoś przed chwilą do mnie mówi gdyż myślę o tym żeby mi się tylko polepszył i żebyśmy się już tak nie mordował. Ale gdy wcześniej miałem czas zanim poszedłem do pracy i miałem czas na siłownię za czasów szkody , to gdy zawsze biegałem codziennie wieczorem na bieżni to do rana miałem spokój z tym normalnie się czułem .

Pozdrawiam i życzę nam wszystkim żebyśmy jakimś cudem ozdrowieli.

Hej zaglada tu ktos jeszcze? Mam identyczne objawy, ciagle zatkany nos i gardlo, dusznosci, czasem splywa jakas flegma ale nie zawsze, problemy z przelykaniem, budze sie w nocy z blokada w nosie i gardle, przez chwile walcze zeby sie odetkac i moc swobodnie oddychac.. czy ktos z was sprawdzal czy ma 3 migdal? Nie mylic z podniebiennymi czyli tymi bocznymi. Mialam juz przez ostatnie 8 lat testy alergiczne, plukanie zatok, rtg zatok, 2 razy tomografie zatok, totalnie nic.. Usunelam migdaly podniebienne bo mialam wielkie i to tez nie pomoglo, pozostalo mi tylko sprawdzic czy nie mam 3 migdala i czy nie jest powiekszony, jesli nie to faktycznie pozostaje juz tylko nerwica.. 

Hej, ja mam ten sam problem, albo bardzo podobny. Duszności albo brak możliwości wzięcia pełnego wdechu. Dodatkowo dochodzi lekki kaszel. Ostatnio doszło uczucie przeszkody w przełyku. Faktycznie po uprawieniu jakiegoś sportu samopoczucie się poprawia. Ogólnie robiłem wiele badań RTG ,spirometrie, gastroskopie(tutaj wyszedł hellicobacter) , rezonans głowy , echo serca, laryngolog stwierdził, że mam lekko przerośnięty migdał plus niewielką torbiel na zatoce  i faktycznie tak jest ale to nie tłumaczy duszności, podobnie mówili inni lekarze. Ostatecznie skierowowało mnie to psychiatry. W 2020 r dostałem mozarin i sam nie wiem chyba podziałalo a potem odstawiłem i wróciło.  Teraz od miesiąca po powrocie z wakacji znowu to wróciło i  postanowiłem wrócić do leków od psychiatry no i zobaczymy.

https://www.tuvaonline.ru/vypolnjaem-remont-vannoj-komnaty.dhtml

ТРИА Керамика - Керамическая плитка Alma Ceramica. Коллекция Lorens

Halcon плитка и декор - цены от 1074 руб., характеристики и фотографии в каталоге Price.ru. Купить плитка и декор Халкон в 3 интернет-магазинах Санкт-Петербурга со скидками.

Tez mam takie same objawy i nie mam pojecia co to ale tez podejrzewam nerwice ale co ma wspolnego zatkany nos to tez nie wiem.Ciezko jest tak życ. U mnie jest jeszcze brak koncetracji,zapominanie rzeczy ktore byly przed chwila.I nie wiem czy to jest zwiazane z tym ale lewa część ciala mnie boli a prawa praktycznie nie ale to w sumie moze byc problem z kregoslupem. Czuje sie jak bym byl otepialy czy naćpany.