ania24 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Mam 24 lata miesiac temu pierwszy raz w życiu zemdlałam. Obudzono mnie w nocy i sie wystraszyłam nie wiem czemu tak zareagowałam. Od tamtej pory dziwnie się czuję boję sie gdziekolwiek wyjść chociaż się zmuszam do tego. Jechałam pociągiem i poczułam ze za chwilke zemdleje ale sie nie denerwowalam. Co mam zrobic chce zyc jak kiedys :( Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Rozumiem że się wystraszyłaś i zemdlałaś ?No to do Policji sie nie nadajesz .A tak serio to pobierz sobie ziołowe tabletki na uspokojenie i trochę magnezu i ciesz się życiem bo potem będzie za póżno . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 444 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Ania ma rację i jeszcze CODZIENNIE przez godzinę się ruszaj tzn. jazda rowerem ,bieg,pływanie ,szybki marsz....taniec itp....Musisz codziennie zmęczyć się fizycznie,bo fizyczny wysiłek odwraca uwagę od nerwów.Tylko tabl. ziołowe bierz systematycznie i przez długi czas,nawet,jeśli się czujesz dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość jw24 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Nie wiem czy mi się uda zawsze byłam żywą, uśmiechniętą osobą w sumie niczego tak się nie bałam odważnie podejmowałam decyzje no może czasami miałam wątpliwości i czułam zdenerwowanie ale nie jak teraz. Może dlatego że straciłam pracę ale wracam do niej niedługo. Nie chce już tak mieć walczę sama z tym ale tabletki biorę bo mam nadzieję, że pomogą w jakimś stopniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin81 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Hej,jestem tu nowy na forum,ja tez mam leki swoje i szukam jakieś pomocy słownej nawet,bo kto zrozumie osobę z lekami jak np ja osoby którym to tez dokucza.powiem ze biorę proszki na leki itp i czekam na terapie.pozdrawiam i liczę na pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi