Gość mimimi Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Jakie są objawy astmy? Mógłby mi ktos opisać. Najlepiej ktoś kto zna kogos z astma albo sam ja ma. Wiem, że można poszukać w internecie ale chcialem posłuchac opini ludzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Krótszy oddech .duszności ,kaszel,kichanie ,świsty słyszalne podczas oddychania .częste infekcje ... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mimimi Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Mogłaby mi Pani napisać czy to możliwe że przez stres nabawiłam się problemów z oddechem? Tych świstów nie mam, napadów duszności tez ale wydaje mi się że mam taki niespokojny oddech i cały czas o nim myslę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Można mieć uczucie duszenia w nerwicy i stresie ,niemozności nabrania powietrza do płuc .Jesli to przechodzi po tabletkach na uspokojenie to ok ,jesli jednak nie to trzeba by było isć do lekarza .Duszność to pojęcie subiektywne ale i można ją stwierdzić obiektywnie obserwując kogoś -porusza skrzydełkami nosa ,wciąga obojczyki itp.itd ...jak najbardziej możesz mieć to uczucie ze stresu . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mimimi Opublikowano 19 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Tak mi się własnie wydaje. Wstalam sobie dzisiaj rano i wszystko super. Bardzo sie ucieszyłam że juz tego nie mam. Ale jak pomyślałam sobie że to może wrócić to ... wróciło. Ale znowu lepiej. Pije melise i bede czekac na efekty. A najlepiej mi jak leze. Wtedy czuje sie odprezona. Jak wstane to napiecie wraca. Cytuj Odnośnik do komentarza
gerbera Opublikowano 29 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Witam zrób spitometrie to potwierdzi czy to astma Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi