kielce Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Zycie to codzienna walka..wiec przezyjmy ta walke na wesolo z poczuciem humoru Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Annasyliwia .zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aniamroz24 Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 A mnie to juz nie laska zaprosic hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aniamroz24 Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Widze ze masz juz dosc tych komentarzy. no i dobrze z nerwica na wesolo cho cho cho Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Ania mroz .hej,hej wbijaj tu.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rolnik 1973 Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Kielce- noto po MAŁYM - powiedział rolnik wyjmując jądra z sieczkarni.. Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 No witam rolnika i o zdrowie pytam.. Cytuj Odnośnik do komentarza
nerwosol Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Witam.. mam nerwicę serca.. trafiłem na to forum i szukam kogoś z kim mógłbym w jakiś sposób na ten temat sensownie porozmawiać...dajcie znać sendne;) moje gg.. z góry dzięki.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość annasylwia Opublikowano 5 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Witam No prosze a jednak założyłeś ten wątek:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 ANNASYLWIA..ja jak mowie to tak robie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość annasylwia Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Kielce co Ty tak marnie tu działasz !:):):) Ja się spodziewałam zrywania boków jak tu bedę wchodzić a tu co. Opwiedz nam Troche o nerwicy na wesoło bo pomysle ze to była wielka ściema:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Sufur Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Rolnik ;Kielce -pozdrowionka:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Sufur Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Siemano Kielce... Nie chcę zaśmiecać innych wątków ,więc piszę na Twoim... Wspomniałeś wczoraj że korzystasz z pomocy lekarzy specjalistów;mógłbyś sprecyzować jakich? i w jakim kierunku to leczenie się odbywa? napomniałeś że trafiłeś znowu na forum ponieważ masz kłopoty z serduchem,ciekawią mnie Twoje objawy i tok leczenia....Jak wiesz ja również mam kłopoty z serduchem więc temat nie jest mi obcy ;a dodatkowa wiedza na pewno Nam się przyda... Cytuj Odnośnik do komentarza
Sufur Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Chciałem jeszcze dodać że wspominałeś również że nerwicy nie masz więc .....zrozum moje zaciekawienie co do Twojej obecności na wątkach związanych z nerwicą.... Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 5 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Sufur/..masz odpowiedz w swoim pytaniu(zaciekawienie),sam skaczesz z watka na watek czyzbys tego nie widzial!Tj.wlasnie to zaciekawienie! Cytuj Odnośnik do komentarza
Sufur Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Kielce -nie rozśmieszaj mnie...dokładnie wiesz o co mi chodzi... ..Napisz po prostu że nie chcesz pisać na swój temat i tyle-zrozumiem i uszanuję to...Ale milcząc upewniasz mnie w moich wyrażonych wcześniej przypuszczeniach...nie muszę chyba ich Tobie przypominać.... Tak piszę na kilku wątkach tematycznych..ale to chyba dla Ciebie zrozumiałe ;czy za trudne??? pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sufur Opublikowano 5 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2012 Siemka Kielce....widzę że już po pracy i na stanowisku...Powiedz mi co Tobie dolega ;bo nie znam Twojej sytuacji??? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sufur Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Siemka Kielce....jak zdrówko???....pamiętaj że kij ma dwa końce....zawsze możesz stanąc po drugiej stronie biurka...Wiesz dokładnie że jesteś mało wiarygodny ;ale to Twój ból.Tak samo wiesz że łamiesz regulamin forum podając swoje dane kontaktowe....Ja nie chcę zaśmiecać wątków -więc iszę na utworzonym przez Ciebie...i dla jasności powinieneś swoje dyrdymały też tutaj umieszczać i zapraszać kogo chcesz.Sytuacji byłaby klarowna i nikt Ciebie by sie nie czepiał.Jako osoba zdrowa ;bez dolegliwości kardiologiczno -nerwicowych mógłbyś się maksymalnie tu udzielać. To tyle w temacie... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
kielce Opublikowano 6 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Sufur..poczytaj innych.nie tylko ja lame regulamin...Pozdrawiam;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Sufur Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Kielce -rozmawiam z Tobą o Tobie więc.... nie uciekaj od odpowiedzi....cały czas chowasz głowę w piasek...ale to jest Twoja metoda ;ale zauważ nie sprawdzona do końca.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Sufur Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Kielce -jednak masz nerwicę -użalanie sie nad sobą -bo to teraz robisz jest symptomem nerwicy..więc.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Sufur Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Kielce -wyszedłem do Ciebie z propozycją ;wydaje mi się że dość jasną ;ale widzę że zostało to bez odpowiedzi ;więc dałeś tym milczeniem odpowiedz na pytanie po co jesteś na forum....więc nie dziw sie że jest taki stosunek do Ciebie forumowiczów znających Twoje zachowanie i podejście do tematów. pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sufur Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Kielce -to w Opolu też tak wieje jak w W-wie...to pogoda nie ciekawa.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sufur Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Kielce -jak pogoda w Opolu ;wieje jeszcze i pada??? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sufur Opublikowano 6 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 To musi super wyglądać ...tylko skąd te chmury burzowe na tym gwieździstym niebie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi