Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Gość celinagawron

Ja też dałam się skusić i zamówiłam Chela Mag B6 bo nie jest takie drogie i wiele osób poleca. Dziś wzięłam 1 tabletkę, a więc zobaczymy co będzie. Mam nadzieję, że skurcze mi przejdą bo dłużej tego nie wytrzymam.

Gość Krystyna1965

Wiem, ze sa o wiele bardziej dolegliwe rzeczy, niż skurcze, ale mnie one naprawdę męczą, szczególnie w nocy. Chcialam się wiec poradzić Was czy suplement diety chela-mag b6 skurcz naprawdę działa? Stosował go może ktoś z Was i ma jakieś opinie na ten temat?

Może masz niedobór magnezu albo potasu? Ja też miałam takie bóle, ale przeszło bo kupiłam sobie Aspargin. Zobacz sobie opinie na www.znamlek.pl - wielu osobom pomogły te tabletki, a na stronie jest bardzo duża baza leków także na pewno znajdziesz coś dla siebie. No i jak Ci nic nie pomoże to lepiej pójść do lekarza... nigdy nic nie wiadomo.

Ja mam problem z bolesnymi, mocnymi skurczami nie tylko w nocy. Mam zbilansowaną dietę, dodatkwo suplementuję się magnezem+potas oraz tran z wątroby rekina. Ćwiczę 5-6razy w tygodniu, a w niedzielę spaceruję z cieckiem. Niestety skurcze powracają. Gospodarka elektrolitowa w normie, żylaków brak. Co może być przyczyną? Mam już tego dosyć... :(

Mnie pomogło zażywanie magnezu ale nie jakiegoś suplementu niewiadomo z jakim składem a kupiłam lek- Lactomag B6, ma w składzie magnez i witamine B6. Bardzo skuteczny lek, jak czytałam w ulotce ma wiele właściwości, nawet synek i mąz pija ze mną, smak bananowy także Iguż pije chętnie .