Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Ablacja w klinice IBIS w Warszawie

Gość kika

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich, mam pytanie, czy ktos zna klinike IBIS na ulicy Kaczej w Warszawie - jest to miejsce, gdzie wykonywane sa ablacje, nie tylko z NFOZ, ale tez prywatnie. Operuje tam 2 lekarzy - dr Koźluk i dr Pytkowski. Jezeli ktokolwiek ma jakiekolwiek doswiadczenia z ta klinika lub z tymi panami doktorami, wie cos na ten temat od kogos, bardzo prosze o odpowiedz na forum Ja oczywiscie robilam juz wywiad wlasny i sporo juz wiem, ale wiecej opinii nigdy nie zaszkodzi. Wszelkie Wasze informacje i opinie beda bardzo przydatne. Z gory dziekuje i pozdrawiam! Kika
To była pani kardiolog...jej podejście do mnie było poniżej krytyki...miałam wrażenie,że nic nie wie, jakbym tłumaczyła jakiejś zwykłej kobiecie... ale tamtych nie znam. W sumie byłam tam tylko raz i więcej sie tam nie pojawię
Cześć to znowu ja czyli Jola .miałam skierowanie na Spartańską ale doktor Pytkowski robił mi ablację na Kaczej jak wyniki powiem za miesiąc.Klinika nowoczesna atmosfera straszna opieka słaba - serwis dla Ludzi - młyn. Ja miłam to za darmo.Na ten rok byłam podobno ostatnia.Pozdrawiam
Jola, napisz prosze cos wieej - co masz na mysli piszac, ze opieka slaba? A mlyn - tyle ludzi tam jest? I jaka opinia Twoja nt doktora Pytkowskiego i zespolu calego? Ewentualnie mozemy skontaktowac sie na priva (nenneke@op.pl), bardzo zalezy mi na wszelkich mozliwych informacjach. pozdrawiam i bardzo Cie prosze o kontakt, z gory dzieki