kazik11111986 Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 witam od pewnego czasu mam okropnie swedzaca wysypke wyglada jak by mnie pogryzlo cos podobnie jak komar miejsce wysypki jest lekko napochniete i wydobywa sie z tamtad jakby woda i jest na calym cielei strasznie swedzi nic nie pomaga lekarze tez nie umia mi pomuc moze wy mozecie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 444 Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Może zaraziłeś się swierzbowcem.Na przykład na basenie czy w schronisku turystycznym czy gdzieś.?Czort wie.... Cytuj Odnośnik do komentarza
kazik11111986 Opublikowano 5 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Bylo podejrzenie swierzbu stosowalem masci nie pomaga jak to podrapie to wysypuje mnie calego tak jak pokrzywka najgorzej w nocy jestem z niewielkiej miejscowosci i nie oszukujmy sie lekarze sa tu zacofani kto z czym nie przyjdzie w sprawie skory to przepisuja masc siarkowa ja stosowalem infectoscab Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 Kup sobie krem tzw.emolient .Zapytasz w aptece to pewnie pańcia ci doradzi .Większośc firm aptecznych ma w swoich seriach takowy krem .Uwierz mi .Ja kiedyś miałąm rzuty wysypki na dłoniach i przedramionach i nic mi nie pomagało .Aż wreszcie pani dermatolog kazała kupić i smarowąc .To jest własciwie krem pielęgnacyjny i chroniący naturalną bariere skóry .Tez wydawało mi sie to śmieszne bo żadne lecznicze mazidła nie pomagały a ten krem pomógł .Po prostu masz wrażliwa skórę i tyle .Pamietam nazwe jednego z nich - Lipobasa . Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi