Gość syl Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Witajcie, mam skierowanie do Anina na zamknięcie ww ubytku. czy orientujecie się jak tam jets i ile się czeka na zabieg??? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Piotr Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Nie jest najgorzej... zapraszamy! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość minka Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Ja od badań w Aninie będę czekać ok miesiąca a to dlatego że najpierw muszę się zaszczepić dwoma dawkami WZW B (i to trwa ok msca) i wziąć zaświadczenia o stanie zdrowia: od stomatologa, laryngologa i ginekologa. Jak już to będę miała, to mają zadzwonić z instytutu kiedy przyjechać na zamknięcie ubytku :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość minka Opublikowano 11 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Acha, zapomniałam dodać, że wszyscy są tam bardzo mili i przesympatyczni :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość sssssssss Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 To cieszy, bo mili ludzie jak pojawiają się na drodze to łatwiej przez wszystko przejść Cytuj Odnośnik do komentarza
Izusia1414 Opublikowano 16 Grudnia 2025 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2025 W dniu 11.01.2011 o 12:01, Gość minka napisał(a): Ja od badań w Aninie będę czekać ok miesiąca a to dlatego że najpierw muszę się zaszczepić dwoma dawkami WZW B (i to trwa ok msca) i wziąć zaświadczenia o stanie zdrowia: od stomatologa, laryngologa i ginekologa. Jak już to będę miała, to mają zadzwonić z instytutu kiedy przyjechać na zamknięcie ubytku 🙂 A proszę mi powiedzieć kto panią skierował na zamknięcie ubytku w tym szpitalu bo mamy taką samą sytuację i niewiem jak się tam dostać czy warto najpierw udać się prywatnie do lekarza który tam przeprowadza takie zabiegi jesli tak to bardzo bym prosiła o namiary. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi