Gość kuben83 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Witam, Co sądzicie i tym leku?ja Rispolept stosuje od niemal 4 miesięcy.,chodz leczenie trwa od sierpnia 2010 przytyłem 8 kg;Jeśli chodzi o predyspozycję umysłową: cały czas mam problem z sprawami przeszłosći, powracjaą jak bumerang, natręctwa i wyrzuty sumienia,najgorsze są ranki szcególnie humor najgorszy jest w godzinach 09 -11, tematyka snów to przeszłe sprawy i fantastyka że nejeden film można byłoby na ten temat nakręcić, ogólnie huśtawka nastrojów i niemogę sobie znależć miejsca.Cierpliowść co tego leku, myslalem ze szybko zadziała, ale niestetey dalej w dołku.Jak ktoś podobny problem chetnie służę korespondecją Cytuj Odnośnik do komentarza
kardiolog Marek Kośmicki Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Witam, Proponuję wrócić do swojego lekarza psychiatry, który zapisał lek i opowiedzieć mu o swoich problemach. Być może uzna za stosowne zmodyfikowanie leczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi