Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Badanie tomografem jamy brzusznej

Gość pablo1991

Rekomendowane odpowiedzi

JUż pisałam że tomograf to takie podrasowane rtg i na nim widac jakby poplasterkowane narządy .Lepszym badaniem jest rezonans tzn.dokładniejszym .A już super jest badanie PET które jest w stanie wykryć zmiany na poziomie komórki .Jeśli jest jakaś zmiana to powinna wyjśc na tomo .Ale nie jest to badanie super dokładne .

Zamiast siemienia polecam nasiona babki płesznik .Po prostu łyżeczkę nasion popijamy szklanką gorącej ...hm...ciepłej wody i już .O ile siemię wyciąga wodę z jelit o tyle babka pokrywa śluzem jelita i jest lepszy poślizg .Na czczo oczywiście .Są tez tabletki Tribux które regulują wypróżnienia i popędzaja jelita bez szaleństw oczywiście i bezpiecznie można wyjśc z domu .A nie bir=erzesz żadnych leków ?Na początek proponowałabym zwykłe usg brzucha jeśli już .A jeśli nie chudniesz i nie masz innych objawów to nie przejmuj się tak .Może masz jakies pasożyty ?

Pulsowanie to norma więc masz to z głowy .Ja też czuje pulsowanie.Co do lamblii to może znowu się roapanoszyły i stąd te sensacje ,węzły chłonne ?Co znaczy że czujesz że masz powiększone .Niektórzy maja taką urode że wszędzie im czuć węzły .A u lekarza się było?

Gość pablo1991

Ostatnio nawet bylem u irydologa, babki ktora czyta z oczu wchodze do niej on a wyciaga lupe i gada co mnie boli , pelen podziwu dla lekarza , nawet wiedziala ze rano dretwieja mi nogi , ze mam ssanie w zaladku i ze jest to z tego ze tworza sie tam stany zapalne gdzies w 12-stnicy czy cus , przepisala mi chyba z 20 ziol- kupilem wszystkie ze soba wymieszalem i pije teraz 3 razy dziennie. ps. po lekarzach to ja biegam od roku, i kazdy na mnie patrzy i mowi *a pan to jest za mlody zeby cos moglo byc *... pzdr dla lekarzy :)