Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Duszności, ból klatki piersiowej i serca nasilający się w nocy

Gość david

Rekomendowane odpowiedzi

Mam 18 lat.Mam od ponad trzech tygodni silne duszności w nocy.Od 15 godziny już zazwyczaj mam duszności połączony z bólem klatki piersiowej i od czasu do czasu serca Najgorzej jest zawsze w nocy jak kłade się do łóżka .Wtedy mnie najgorzej dusi i boli w klatce piersiowej (zazwyczaj nie w całej tylko w 1 miejscu np:w mostku) A wcześniej przez około poł roku bolały mnie klatka piersiowa i dość często serce.Jak byłem ponad 2 lata temu na badaniach to nie stwierdzono astmy.Pielęgniarka w szpitalu jak byłem na badaniach do technikum po zrobieniu ekg powiedziała,że mam poważną chorobę serca i żebym poszedł do kardiologa.Kardiolog nie stwierdził nic nie prawidłowego po wykonaniu echa serca.Od zawsze po nawet minimalnym wysiłku mam duże duszności oraz odczuwam przyśpieszone bicie serca.Od zawsze mam zwolnienie z w-fu.Prosze o pomoc jeśli ktoś wie co mi może dolegać.

Gość Domek012

Przyłączam sie do pytania ale ja to mam prawdopodobnie na tle nerwowym skoro kardiolog tak stwierdził to być może też tak masz :) Ostatnio już miałem na szpital jechać ale po chwili stania mi ulżyło ( bo mam to praktycznie tylko w nocy )