Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Jak żyć i funkcjonować normalnie z nerwicą lękową

Rekomendowane odpowiedzi

Egzaltacjo to tak jak ja , juz myslalma ze jest super, ze tak bedzie z awsze, a tu zonk.Dzis w pracy tak mnie dopadlo, ze nie wiedzialam co robic, gadalam sama ze soba, az sie troche uspokoilam. Przede mna ciezki okres, zmiany w zyciu i pewnie dlatego tak juz reaguje.Boze ale przeciez musi byc dobrze, prawda????? Gosiu a co u Ciebie, bo u Hexe pewnie super, to taka nasza pani psycholog, jak Ty to kochana robisz ze jestes tak twarda( bo tak mi sie wydaje czytajac Ciebie-podziwiam).

Hej dziewuszki!! ja dzisiaj po wizycie u gastrologa, zmienił mi leki i ma byc dobrze.. wierzę w to, dzisiaj głowa mnie bardzo boli, wymiotowałam i słabo mi , ale mam życie no nie? odpoczywam teraz, Egzalatacjo zawsze tak jest że jak sie za szybko cieszymy to choroba przypomina o sobie, ale sie nie poddawaj!! Clauduś jakie zmiany u Ciebie??? pytam z ciekawości :) Justa bedę jeśc tabsy!! musi być lepiej!! Hexe dzięki za porady, lubię jak piszesz!! :) wieciew pogoda u mnie paskudna :( leje i pochmurno łeee,, pozdrawiam.

Heja melduje sie justa,mnie nie było bo cierpiałam po załozeniu aparatu na doł.....ale juz lepiej.....oczywiscie panika juz była,i teraz zawroty,bo jak inaczej....stres musi zostac odreagowany,najgorszy jest strach o cos tam ciagle....zmierzyłam cisnienie i o dziwo ok 129/85 i puls pierwszy raz w zyciu 66....juz sie zastanawiałam czy to nie za niski......eh ta nerwica....

Hej dziewuszki!!!! Justa gratuluję aparaciku :) ale bedziesz mieć piękny uśmiech hoho , ja już przestałam mierzyć ciśnienie i radzę ,, zaglądałam na forum nasze ale nie miałam co pisać,, objawy i objawy i tak się kręci, dziś lepiej troszkę.. ale strach jest, po wizycie u gastrologa i zmianie proszków lepiej trochę oby tak dalej,, Clauduś a co u Ciebie? i reszty, ja wieczór spędzam w domku z mężem, i już zasadzone kwiaty na balkonie :) miło usiąść w ich towarzystwie! pozdrawiam i bezobjawowego wieczorku i niedzieli!!

Claudia ja tez o niczym innym dzis nie mysle,jak o anafranilu...chyba jutro dzwonie do lekarza....dzis cały dzien mi słabo,nie mam siły nic robic...masakra...ja tak nie chce,potrzebuje teraz duzo siły bo przetrwac!!!wziełam cwiartke rano teraz xanaxu..ale to chyba nie jest juz rozwiazanie....:(( moje dziecko jest chore a ja ledwo mam siłe je wspierac :(((

Witajdzie dziewuszki !!! cos słabo piszemy.. wiosna, święta zapewne i złe sampoczucie beee,, u mnie też różnie dzień lepiej dzień gorzej, dzisiaj ten gorszy nastąpił czas- głowa pęka a pracy mam dużoo i nerwów w niej też nie mało :( , powiem Wam że o świętach nawet nie myślę bo czasu brak, kiedy to choróbstwo minie???? to do końca zycia bedzie nas męczyć? :( , laski napiszcie czy u Was lepiej ?? moge już Wam życzyć pięknych, rodzinnych i zdrowszych Świąt Wielkiej Nocy i trochę obżartwa kochane :) pozdrawiam ciepło bo pogoda piękna.

Hej. Przeziebienie mi mija, ale 5 dni trzymalo, do tego zarazilam dziecko. Odkad sie zaczelo mam wyrazne pogorszenie nastroju, poza tym wiosna, a to bodzcowa zmiana. Powoli z tego wylaze, ale nie lubie takich dni, bo wydaje mi sie, ze drepcze w miejscu. Oczywiscie to wszystko uruchamia we mnie myslenie na co jestem chora itd., ble. Dziewczyny i chlopaki, nie jezdzie Xanaxu. Co bedziecie brali za 10 lat?