Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Jak żyć i funkcjonować normalnie z nerwicą lękową

Rekomendowane odpowiedzi

Clauduś spokojnie ważę sporo (dla mnie) 50kg nie obawiaj się, i z taką wagą mogę zostać nazawsze!! wiesz włąśnie wróciłam z terapii i niestety ten kolega nie ma takich problemów jak my... ale wiesz od kilku dni nawet jem i daję rade, wydaje mi się że tak działa na mnie terapia. Nie wiem co bedzie dalej ale mam nadzieję że ułozy się pozytywnie.

Ja przy wzroscie 161 waze 48kg czasmi troszeczke wiecej, ale mam drobna kosci i moim marzeniem jest wiecej wazyc, bardzo chce przytyc, ale to takli paradoks chce przytyc a nie dam rady jesc i kolko sie zamykac.Gosi a jak Twój mąz na to Twoje wszystko reaguje,bo wiekowo chyba jestesmy podobne i chcemy miec dzidziusia. Ja dzis mam gosci , troche sie stresuje, teraz jade na miast po zakupki, zajrze pozniej ,Buzka.

Kobietki Drogie moje własnie wrociłam od znajomych co mają 2 dzieciaków nabawiłam sie że ho ho ,, :) trochę dziwnie sie dzis czułam ale dałam rade!! Clauduś fajnie że zjadłaś i było fajnie ja za tydzien przyjmuje gości i też będę panikować zapewne... pozatym zjadłam xenee błonnik na wzdęcia i nie tylko (bo mam problemy jak wiecie zresztą) i popijam wodę z soczkiem malinowym :) . Justa fajnie że podjęłaś decyzję wierzę że słuszną :) za męża to dziękuję Bogu codziennie bo to mój skarb wielki , tak dziewuszki bardzo mi pomaga ale wypracowaliśmy to bo dla mnie najważniejsza zawsze była szczera rozmowa. A co u egzaltacji? Hexe też milczy :( pozdrawiam i miłego wieczorku zycze. :)

He tematy kosci widze..ja jestem z tych o grubej kosci :):P Dziewczyny wszystkim lepiej,oprocz egzaltacji a le to grypa i minie:) ..Jak juz sie wykurujemy grypowo-przeziebieniowo ,to wszystkie bedziemy nówki,tyle sie w zimnie wycierpiałysmyy,ze teraz wiosna nam wynagrodzi,oddali wszystkie nerwicowe sprawy!! zobaczycie,bedzie lepiej....mi jak widac tez dobrze:) podjelam dezyje i sie jej bede trzymac,najwyzej juz nie bed miała wiecej dzieci...bo za dwa lata to juz klops....Eh...w srode ide do psychologa moze o tym pogadam ,jak buczec znow nie bede cały czas....

Hej dziewuszki! ja nie mogłam spać ,,, miałam ciezki dzien niejedzenia wczoraj i byłam na terapii i mam zadanie domowe i szlak mnie trafia bo trudne zadanie mnie czeka,, stresuje sie tym i głowa mnie ćmi napewno z tego że juz wszystko trawie niepotrzebnie , jeszcze chyba z kosmetyków jakieś dostałam uczulenie (paszki mnie swędzą :( i weź się wykulkój teraz?? wrrr) pozatym to nie wiem co dzień przyniesie bo mam dużo załatwień. Justa zadecyduj ciążę i aparat, albo zapytaj orto ile bedziesz nosić i co jak byś zaszła.. :) ja mam plastkik na noc i na dzień też trzeba .. ale ja zakładam na noc i to teraz co drugą bo mnie uwiera jak po aparacie [przeleczam ząbki, w kwietniu chyba bedę mieć drucik!! (może bedzie lżej) ale zeby wiesz są proste mimo ze troszki olewam plastik .. pozdrawiam laseczki!!!!!!! egzaltacjo zdrowiej nam sibko sibko :)

Justa nie wiem czy moja terapia ma nazwę hmm , grupowa tyle wiem, zadanie ktore pomoze dotrzec do żródła problemu.. dorosłej osobie na noc, ja wiem że dzieciakom takie aparaty zakładają a o dorosłych nie słyszałam. Trzymam kciuki za pomyślne decyzje. Dziewczyny moje samopoczucie sie pogorszyło od wczoraj nie moge zjeśc bo wymioty , ból głowy , zmęczenie, sennośc , rozdrażnienie to przesilenie wiosenne myslicie??? czy coś innego?? macie jakieś pomysły bo juz powoli panika się uruchamia.....:((( siedzę a czuję sie jakbym zaraz miała paść.....