Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Jak żyć i funkcjonować normalnie z nerwicą lękową

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich! dzieki za odpowiedz chłopaki :),, dziś kolejny dzień pracy miejmy nadzieję że bedzie lepiej z samopoczuciem.. i jak dziewczyny spędzałyście nasze święto? ja byłam w cukierni po ciasto wczoraj ale nie skosztowałam bo nie dało.. może dzisiaj. Pozdrawiam, Clauduś odpowiedź proszę na moje zapytanie .

Egzalatacjo na ból głowy polecam tabl. Solpadine - stosuję je od lat ,szybko działają . Ja dziś w miarę się czuję, coś wlazło mi w krękosłup i tak boli że siedzieć nie mogę, ale zadzwoniłam po masażystkę i o 19 mam masażyk :) , pozatym chcę wiosny bo chce na balkonie już coś posiać i posadzić!!!!!!!!

Hexe nie przejmuj sie ,staraj sie nie myslec,szybko sie czyms zajmij..moze odgonisz mysli,ja tez tak sie wkrecam ale gardłam nie mozna,choc Zaraz mysl mi przelaciała o uduszeniu....kurde w zyciu kazdego z nas dopadnie kiedys jakas powazna choroba ,co wtedy zrobimy?musimy cwiczyc siłe...Najgorsza decyzja swiata....niczego nie jestem pewna...chyba sie pomodle i o droge poprosze

Hej dziewuszki kolejny dzień pracy sie zaczął ,, Justa tak sobie myślę że modlitwa dobra ja też teraz sie modlę by zawodowo mi sie dobrze wszystko ułożyło.. a faktycznie jak hexe mowi decyzja nalezy do /Ciebie. Chodź ja wybrałabym dziecko zamiast aparatu, chodź ja chciałam mieć jedno i drugie heheh, a czemu dokładnie ma służyć u Ciebie aparat ???? jest konieczny???? a co mąż Twój na decyzję o powiększeniu rodziny?? może razem dojdziecie do konsensusu :) u mnie spokojnie puki co, ale nie zapeszam jak zawsze... pozdrawiam Was

Gosiu 27, przepraszam ze dopiero teraz odpisuje , ale nie wchodizlma przez te dni an neta, boi strasznie zajeta bylam.Jak ja sobie radzę? Hmmm... czasami nie mam sily juz z tym walczyc i sobnie po prostu nie radze.Wiem co czujesz, jak ciagle Cie mdli, masz odruchy wymioten, albo wymiotujesz. Jak mnie dopadnie to nie dam rady nic jesc, a nawet na kroplowce laduje.Kochana nie wiem co Ci napisac, jakie dac wskazowki , bo sama nie qwiem, moja pani psycholog mowi zeby nie skupiac sie tak na jedzeniu, zjem to zjem nie zjem to nie, jesc w malych ilosciach, po 2 lyzeczki, jesc toco sie lubi, slodycze, owoce, jogurty, delektowc sie jedzeniem.Nie wiem czy to cos Ci pomoze, jezli tak to bede szczesliwa, ze moge komus doradzic.Pozdrawiam ciepło. A moze ktos innym nam cos podpowie, jak sobie radzic???

Clauduś dzięki mimo wszystko :) , ja kiedyś kochałam się najadać do syta obiad +deser , teraz niestety delektuję sie... tak jak mówisz , i staram się jeść mało i nie do syta :( wiesz jak nie daję rady nic zjeść i wymiotuję to wpadam w panikę że to już anoreksja, pewnie to moja wyobraźnia ale wiesz jak to u nas jest.... Clauduś ja liczę na pomoc psychoterapii tej na którą chodzę bo jest mała poprawa, w grupie mam faceta co też ma podobnie jak my wiec postaram się go wypytać i napisać ( jutro mam wizytę) aha bo ja Clauduś zrezygnowałam z tego jedzenia co lubiłam a jem lekkie raczej i duszone lub gotowane tylko.. :(

Gosiu 27, ja tez np kocham slodycze , pikante potrafy, boczek, smalec np.ale jak jestem nakrecona to nie daje rady jesc i tez czesto mam wymioty, tez mam mysli, ze to juz anoreksja, ale moja pani psycholog mowi ze nie , bo przeciez chcemy przytyc , ja np marze o tym zeby byc grubsza, a ty jak z waga, ile wazysz?Koniecznie zapytaj tego gosica jak on z tym sobiue radzi? A moze mi ktos podpowie co ma brac na przytycie, bardzo mi na tym zalezy.Gosiu Buziaczki.