Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Kołatanie serca, zmęczenie i dziwne bóle w klatce piersiowej

Gość bosch127

Rekomendowane odpowiedzi

Witam od ponad 2 lat zaczeły sie moje kłopoty ze zdrowiem. Jakiś rok temu obudziłem się rano i podnosząć się z łóżka dostałem silnego bólu na środku klatki piersiowej ból był silny i przypominał cos takiego jak by coś mi chciało rozerwać klatkę od srodka ( bolało tylko w tedy jak np: robiłem skłon, podnosiłem głowę do góry albo cos w tym stylu ) do tego dochodził dziwny trzask ( jak by jakas kuka pod mostkiem klatki latała sobie).Trwało to ponad rok, ból ustał ale nadal gdy biore głębszy oddech albo przewracam sie na bok czy podnoszę sie z łóżka słysze ten sam trzask.Doszły takie dolegliwośći jak szybkie i mocne kołatanie serca, łzawienie oczu, silne zmęcznie, zawroty głowy.Przeważnie wszstko razem mam jeszcze nerwo bóle albo tiki np: nagle mięsien u nogi albo bicepsa lub karku zaczyna dygotać jak galareta albo jak by był pod napięciem po chwili sam przestaje. Dodam że mam tylko 26lat i cierpie na nerwice czy to wszytko może byc na tle nerwowym? dodam tez ze moja babcia i mama miały problemy z sercem i cukrzyce. O dolegliwośćiach nikomu nie mówię bo jak cos powiem rodzicom to zaraz albo symuluje albo to ja wszystkiemu jestem winien.Juz miałem kończyc ale przyponiało mi sie ze jak dotknołem ostatnio obudowy zasilacza komputera to przeszyło mnie kołatanie serca a gdy brat dotknął to nic nie czuł.

mam podobny problem tylko ja mam15 lat ja mam chyba za gęstą krew .doszedł mi do tego lęk cała klata albo kuje ściska mrowi bul aż przechodzi na ramie niekiedy myśle że to zawał ale ciśnienie mam w normie 118/69 bicie serca73 jak by ktoś wiedział dać znać