Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zaburzenia wzroku i zawroty głowy przy nerwicy

Gość s

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Aneta 1981

Domatorką to i ja jestem,a mój to czasami się gotuje. Ja zamierzam zacząć pomału spełniać,bo ile można czekać,mówię Ci!!! Zobaczysz po rezonansie wszystko sie okaże,pewnie jakiś ucisk,albo po prostu nerwy sie tam skumulowały. Zdrowy jesteś !Jak czytam na forach ludzie po naście lat z tym żyją,trzeba sie nauczyć

No nie rybko ja miałem drobne zmiany niedokrwiene płatów czołowych tak stwierdzili ale sie okazało ze to kazdy moze mieć miałem rezonans głowy no moze sie okazać ucisk na kregu no bo kregosłupa nie miałem albo głupota tez moze być co sadzisz ?

Gość Aneta 1981

Zawsze robiłam wszystko dla innych i to mnie cieszyło,że mogę pomóc Zawsze przykładna,z dystansem,poprawna,pedantką,aż szlak mnie trafia jak pomyślę,jak bym czasami gębę wydarła to może by ulżylo. Mam rodzinę,męża,córki i za to dziękuję. Czas najwyższy coś dla siebie zrobić,praca to nie wszystko! A Ty mi obiecaj,że nie będziesz czekał na spełnianie marzeń,bo jak wyzdrowiejesz,to machniesz ręką

W chorobie dzien dla mnie był udreką a wieczór zyciem wtedy czułem sie lepiej i kochałem wieczorem łóżeczko choc zle sypiałem wtedy myslałem wreszcie wieczór a dzien znowu był paskudny oczy mi mowily jaki bedzie dzien czy bujany czy lepszy spojrzałąś mi w oczy