Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zaburzenia wzroku i zawroty głowy przy nerwicy

Gość s

Rekomendowane odpowiedzi

Nerwicy sprzyjają: wrażliwy system nerwowy, ciężkie doznania psychiczne, np. po śmierci bliskiej osoby czy bodźce pochodzące z wnętrza organizmu. W zależności od przyczyny jej powstania mówimy o nerwicy natręctw, neurastenicznej, histerycznej, lękowej, pourazowej oraz wegetatywnej. Widzisz gruszeczko ile tych nerwic moze być

Pewno uleczył sie przecież to dziecko jeszcze chociaż wiek dojrzewania a w jego wieku gazetki oglądałem no nie wiem zobaczył usuniete posty i stwierdził ze nikogo nie ma a zeby pisać to ja ide na koniec a potem moze tego nie wiedział oczka ty moje

Gość Aneta 1981

Zaraz Twoje !Zły duch chyba mnie podkusił ,żeby wejść na to forum,dla mnie osobiście uzależniające ! Wiesz ilu jest ludzi samotnych z chorobą,chyba bym oszalała w samotności.A my sobie tu piszemy,śmiejemy,wyglupiamy,buziaczki,papaski.... Żyją w strachu,samotności i nie chcą niczyjej pomocy.

Gruszeczko wszystkich nie uleczymy sa i bedą tacy kazdy sobie los gotuje kazdy ma szanse jak my założyć rodziny plodzić i rodzić no nic na to nie poradzimy cieszmy sie co mamy i my siec poznaliśmy i dobrze ia pasuje chyba ze zalozymy fundacje i ratować bedziemy