Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zaburzenia wzroku i zawroty głowy przy nerwicy

Gość s

Rekomendowane odpowiedzi

Oj nie radzę kochanka lepiej sie z mężem dogadać będzie jednak zdrowiej bo mniej stresu ...........................a wiadomo co stres moze z człowiekiem zrobić . Po Bozemu , moje myśli były inne ale jak w konwencji zartu to z misjonarzem jak co to nie ma grzechu . Taki Robinson to skarb dla zony ja mam męża super ale do tych spraw to nie ma zdolności no cóż nie wszystko mozna w zyciu miec . Patrze na skoki ,Stoch dobrze skoczył .

No tutaj bym mogla polemizować z Toba na temat fachowości budowlańców. To jest niestety tak samo jak z lekarzami przedtem lepiej leczyli i tak samo przedtem lepiej budowali a tez jedni i drudzy wszystko maja lepsze od narzedzi poprzez materiały. Tak teraz myślę ,ze jednak medycyna ma lepsze efekty bo jednak ludzie zyją dłuzej a budowle to nie wiem czy obecne maja szanse przetrwac to co stare domy tak jak nasz ok. 80 letni trzyma się dzielnie a dom sąsiada ok. 20 lat no to wola o pomste do nieba , zaraz sie rozsypie a ciągle coś tam grzebie i remontuje.

Oj nie wiedziałem że aż tak masz pojecie na temat budowlanki bo teraz im szybciej tym taniej wiem ściany sie rysują kiedys był kamień i beton teraz kamienia nie ma a jeszcze znam domy co gline wykorzystywano nie wiedziałem ze mnie tak zaskoczysz

Tak , tak w rodzinie dosyc długo zyja , Mama miała 65 lat jak zmarła ale Mamy brat zyje i ma 92 lata a Dziadkowie ponad 80 lat dożyli. Jak masz zdrowe serce to jest szansa na długie zycie i oby zdrowe . Praca nie zabija tylko jak ze wszystkim nie można przesadzać , może te dolegliwości skłoniły Ciebie do refleksji nad swoim zdrowiem i był to sygnał aby trochę zastopowac a bedzie wszystko dobrze i * po staremu* czego ci zycze.

Stara bieda poluje na kota na sorke to żart w mieście byłem pirdołki kupiłem teraz próbowałem tableta naprawić z Marianną pogadałem zrobiła sobie przerwę no ogólnie bida oczy mi dzisiaj fingluja ale co mam widzieć to widzę a co u ciebie czytałś moją poradę dla ciebie za AAAA