Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zaburzenia wzroku i zawroty głowy przy nerwicy

Gość s

Rekomendowane odpowiedzi

Gość aneta1981

Wlasnie że komary mnie nigdy nie gryzły.A żeś mnie rozbawił tym przygotowaniem i czytaniem,dobrze niech czyta my sie czegoś dowiemy.Ja im mniej czytam tym lepiej się czuje.Wózka nie będzie,nic żem kurka nie trafila,mówisz dźwigać nogi dalej.

Fajnie się Was czyta, lubię ludzi wesołych, a AAAAAAA to w/g mnie podejrzany człowiek i bez poczucia humoru , tak jak On to pisać umie każdy . Napiszcie tak szczerze czy * doktorek* coś wam pomógł ogarnąć chorobę ? Robinson jak ja poszukuje porządnego fachowca budowlańca bo takich przynajmniej u nas jak na lekarstwo . Na dzisiaj też kończę , dobranoc

Gość aneta1981

Fajnie jakaś koleżanka jest,nie jestem sama.Robinson chyba fuchę będziesz miał,ale pamiętaj że wrazie co to ja bylam pierwsza 😃😃😃.Mi też sie coś wydaje że AAAAA jakoś dziwnie pisze,ale każdy jest inny,takie życie.Ja to juz nie chcę pisać gdzie strzyka pyka piecze boli ...lepiej z Wami pożartować

Witam Nie ma co się nakręcać na lekarzy bo w każdym fachu są lepsi i gorsi ale generalnie nie ma co szukać dziury w całym i trochę im jednak zaufać naprawdę takim ludziom lepiej się żyję pod każdym względem i psychicznym i fizycznym. A to ,ze u Ciebie Robinson neurolog małym młoteczkiem stwierdził ,ze nie masz niedowładów to jest super wiadomość , opinia jednego by starczyła a 4 to zarobiło pewnie kasę od Ciebie i tak wydałeś strasznie dużo pieniędzy nie wiem czy nie czasami w błoto no ale to Twoja sprawa. U nas dziś świeci słońce ale wieje i chociaż przed okno świat wygląda sympatycznie.

A co do szpachlowania dziur to istotnie są takie twory i je właśnie musicie wyleczyć, nie da się tego zrobić prowadząc życie, które tego dokonało, najgorsze jest to, że potrafi leczenie trwać kilka tygodni albo i miesięcy, jak wytrwać w mocnym postanowieniu? to też tak to wygląda że 80 % społeczeństwa choruje

Aneta, z północy Polski jestem, ja mam arytmie od ponad 30 lat a teraz od ok. 2 lat to mam utrwalone migotanie przedsionków , nie zdiagnozowane do tej pory dlaczego mam i już nie szukam bo pogodziłam się z moja dolegliwością . Ablacji lekarze , u których byłam nie proponowali. Chodzę co jakiś czas do kontroli , serce wydolne , bez sensacji , omdleń nie mam a zadyszke to chyba kazdy ma jak przedobrzy . U mnie to pewnie geny mój Tata ma prawie 90 lat i tez migotanie przedsionkow zdiagnozowane ok. 30 lat temu a pewnie miał i przedtem i zyje dobrze w zdrowiu jak na swoje lata i to tez mi daje jakiś obraz zycia z migotaniem i dlatego staram sie nie nakrecac ale to czasami nie jest łatwe . Po latach zycia z arytmią widzisz sama ,ze ja to juz bardzo dorosła kobieta . Moje zdanie, badac się trzeba ale w granicach rozsądku bo przesada w każdym calu jest szkodkiwa nawet chodzenie do lekarzy.

AAAAAA , zgadzam sie z Tobą z niejedną kwestią ale pamiętaj , że ludzie chorowali i chorowac będa zawsze a w bogatych społeczenstwach wcale nie sa zdrowsi . Te 20 % też kiedyś zachorują i skonczą zywota. Znam wiele osob chorowitych co dozyli sedziwego wieku nie lecząc sie lub chodzacych po lekarzach , ktorzy nie umieli zdiagnozowac choroby a zyli ponad 90 lat ciagle stekajac i co to za zycie dla mnie marne.

AAAAAA tak pisze wszędzie na forum ( czytam Go w innych miejscach) i tez nic nie rozumiem a tak mi sie wydaje ,ze troche umiem czytać rozne wywody i wyciągac wnioski a tu nic mi nie wychodzi z moich umiejętności. Chyba tak mi sie wydaje, ze teza AAAAAA to * zyc po Bozemu* od urodzenia az po grob i zdrowo umrzeć ale to jest czysta demagogia w Jego wydaniu bo tak się po prostu nie da .

Gość aneta1981

MARY ja to już się pogubiłam co to znaczy po Bożemu?Ja wierząca zawsze każdemu pomóc ponad swoje siły,a teraz bokiem mi to wyszło jakbym olała czasami coś lub kogoś to bym była zdrowa.ROBINSON WSTAŁEŚ JAKOŚ SMUTNO TU BEZ CIEBIE,MAMY NOWA KOLEŻANKĘ MARY10.

Anetko , po Bożemu to ja miałam na myśli analizując jednaj posty AAAA aby żyć bez bezstresowo bo gdzieś tam napisał , że lepiej zapobiegac niż leczyć to sie wszystko zgadza ale tak sie niestety nie dać życ bez stresu bo on jest wszędzie . Moge wykluczyć aby lepiej zyc wszelakie nałogi ja ich nie mam ale czasami lampke czewonego wina wypije czy mąż koniaczek albo whyski , wszystko dla ludzi i nawet dla zdrowia. Ja jestem osoba bardzo pro społeczna i i lubię ludziom pomagać i jakos nie cierpi moje zdrowie na tym , mnie to uskrzydla i daje pozytywnego powera do zycia a jak za duzo no to stopuje . Nie musze chodzic do siłowni aby sie zmęczyć i zrzucic kilogramy , wole domowe obowiazki , ktore daja satysfakcję , ja tak po prostu mam , to daje mi radość dla codziennego pomimo jakis tam kłopotów bo kazdy je ma . Ludzi bez kłopotów nie ma al eto nie znaczy zeby sie nimi stresowac , kłopoty sa aby je rozwiazywac lub jak się nie da to zyc z nimi , stess i nerwy tu nic nie pomoga tylko własnie wpędzają w choroby , ktorych nie można zdiagnozowac a potem leczyc bo nie wiadomo co. Może troche filozoficznie ale tak ja to widze i tak staram sie zyć

Moje śliczne panie no ty AAA też jesteś ładny oby nie ładniejszy o de mnie ,,,, po bożemu to jest na misjonarza to co najbardziej leczy nerwy to jest lekarstwo naukowo stwierdzone Anetko mam syna 15 lat a co do Marianny to u nas genetyczne są zawały na to się u nas schodzi ale ja mam serce jak dzwon nic nie wykryto ale ciśnienie owszem .Zewnetrznie neurologicznie ok ale problem od środka z miesniami boli mnie kręgosłup, a kota na skórkę złapać ciężko

Leczono mnie na drobne niedokrwienia ale konkretnej diadnozy nie usłyszałem ciągle walony młoteczkiem i ciągle musiałem spodnie sciągać ile można pol roku leczony i co do roboty muszę sie teraz dibać a pasowało by mi za misia robić Mary płytki i fugeeeee tez potrafie

Panie drogie jak by fachowcy budowali domy tak jak leczą lekarze teraz z najnowocześniejszym sprzętem to lepiej burzyć niż budować Kiedyś tylko trąbkę miał przy sobie , spojrzał w oczy i wiedział co dolega ,a teraz jak nie fitniesz to ci diagnozy nie postawią jedynie przy sekcji a co do forum zawsze lubiłem na weselach rozkręcać ekipe i dlatego możemy się pośmiać Misiek po witaminkach