Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zaburzenia wzroku i zawroty głowy przy nerwicy

Gość s

Rekomendowane odpowiedzi

Tak patrze na i czytam i myślę co sie stało się dzieje z tym forum ,gdzie te ludzie po zdrowieli czy już nikt nie choruje na nerwicę zawroty , zaburzenia wzroku ,nie mówię o ludziach co tylko mieszają na forach ,ale o chorych potrzebujacych pomocy ,wsparcia porady nie ma już takich ludzi ,to może zamkniemy ten wątek ** Zaburzenia wzroku i zawroty głowy przy nerwicy ***

Tak mysle staram sie w pracy ,w domu , na forum bez sensu i tak tego nikt nie widzi ,a ostatnio zycie mi daje w kość pod górkę i tylko górka ,a jeszcze czeka mnie większa górka . Chciałbym już w końcu zamknąć ten temat zycia i zyć na nowo to tylko chciałem powiedzieć ***Pa;;

A ja zajechany od roboty takiej rewolty w pracy nigdy nie było 300 % wysyłki więcej przerabiamy ,a moze i wiecej nie nadążają wywozić no cóż nowy lider nowe rządy ,każdy patrzy na mnie i nie wierzą co sie dzieje tyle palet do wysyłki no ale sam też sprawdzam i i puszczam aby im pomóc Mam nadzieje ze sie nie zajadę , mam władzę ,ale sam haruje bo chce pomóc moim aby ich odciążyć co sprawia ,żę jestem coraz bardziej zmęczony ,a gdzie jeszcze papierkowa robota , przywieszki ,zlecenia głowa puchnie ,ale co tam raz sie żyje

Żyje się raz, spróbuj więc sam, jak najlepiej wykorzystać swój czas, a więc kochaj ile się da, bo żyje się raz. Tak zycie nas nie rozpieszcza ,ale i tak zyjemy ,przynajmniej sie staramy . Mamy do kogo choć nerwy czesto mogą dawać nam sie we znaki to i jakoś dajemy sobie radę i tego musimy się trzymać . Oczywiscie dziś sa moje urodziny i dziekuje Tobie Anetko za życzenia i bede nadal na forum

Swieżynko musimy sobie radzić po to tu jesteśmy ,ja nie dawałem wiary powrotu do pracy i co haruje za 10 udało sie choć nie mówię że jest słodko bujam sie ,ale daję rady na pewno nie jestem tym człowiekiem co kiedyś ,do puki latam to ok ,ale gdy usiądę na godzinkę w domu to strasznie mnie stopy bolą i wyprostować mi jest sie trudno ,przypuszczam ,że kręgosłup mam zajechany

A to co sie stało w tamtym roku trudno bedzie mi zapomnieć ,zszarpało mi to nerwy ,a tym bardziej że nie mam takiej formy co kiedyś tej błyskotliwości ,szybkosci ,werwy za dziesięciu tego mi brakuje ,ale z drugiej strony nigdy czasu bym nie miał dla forum i nigdy byśmy się nie poznali

Gość Aneta 1981

Hej!Jedno co wiem,to że nie służy mi pisanie na leżąco.Bola plecy szyja i łopatki. A tak wogule,to powiem wam ,że milość i wsparcie najbiedniejszych jest nieocenione,dodaje skrzydeł! Aneta powiedz,czy Ty bierzesz bakterie? Ja biorę miesiąc i powiem Ci że pomagają,no i dieta też

Gość Aneta 1981

Robert widzę,że produkcja idzie pełną parą!Pamietaj oszczędzaj się,nie rób przez siłę.Wiesz,że zdrowie masz jedno.Ja wróciłam z pracy.Postanowiłam,że będę sobie robić pół godzinną sjestę,bo tak nie daje rady cokolwieczek zrobić.Odpocznę chwilę i jest zupełnie inaczej.