Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zaburzenia wzroku i zawroty głowy przy nerwicy

Gość s

Rekomendowane odpowiedzi

Gość BEZSILNA000

W ciągu tamtego m-ca badało mnie dwóch neurologów w tym na jednego wydałam aż 300 zł ( termin d niego 10 m-cy fuksem udało mi się w tydzień) i twierdzą, że w głowie na pewno nic złego nie ma. RM głowy miałam w tamtym roku w sierpniu nic nie wykazało. Jak to moj neurolog powiedział zrobimy eeg glowy jak nic nie wyjdzie to nie będziemy tam dalej szukać. No ale sie uparłam dla pewności na rm i zrobiłam prywatnie, bo stwierdziłam, że takie EEG głowy to niech on sobie wsadzi. Teraz jak mam znowu objawy i oczywiście jestem przekonana, że większe znowu się zastanawiam nad RM

Gość BEZSILNA000

Za świeżynkę się nie obrażam, brzmi nawet miło. Nie wykluczam nerwicy, bo ma prawo ona być przy tym co się ostatnio dzialo w moim życiu. Pewnie, że ciężko się z tym pogodzić, uwierzyć tym bardziej jak było się osobą, która wszystko może, wszystko ogarnie, załatwi, bo kto jak nie ja da radę. Zresztą wszyscy dookoła zawsze mówili kto da radę jak nie Ty.

Kochana ja wydalem od 2.5 d0 3000 tysiecy złotych w pol roku 4 neurologów 2 prywatnie i 3 w szpitalu i jeden który kwalifikował mnie na maja tego roku i prywatne badania kasa ktora miała isc w remont chaty poszła w lekarzy zdesperowany byłem po kryjomu przed zoną robiłem nastepne badania kase przetapialem w ciagu tygodnia krew pobierałem kilkakrotnie za kasę wszystkie pieniądze odłożone przetrwoniłem na badania a ile zona mi jeszcze dała rodzina tego już nie licze

Gość BEZSILNA000

Na tym raczej czytalam. Ja też jestem wybuchowa kiedyś klęłam na całodobowym na pielęgniarki i lekarza aż ojciec, który mnie przywiózł wszedł i pytal co jest. Bo oni mi kroplówki dają, zastrzyki. Pytam, ale na co mnie leczycie, moze by tak najpierw jakies badania a nie zastrzyki mi lądujecie, kroplówki.

Gość BEZSILNA000

Myślę, że jesteśmy w podobnym wieku. Aneta pisała chyba, że była na psychoterapii? Jak będzie to może się podzieli jakimiś wskazówkami. Ja ma 2 wizytę na 17 kwietnia. Zanim porobią te testy i zakwalifikują na terapię to trochę minie, a Ty człowieku się męcz

Gość BEZSILNA000

Dobrze, że jedziesz zbadają Cie dokładnie bedziesz spokojniejszy. Byłam w maju na Śląsku u obleganego ortopedy, traumatologa powiedzial migrena szyjna. Cięzko się dostać na oddział do niego czeka się 3 lata. Zaproponował mi ( chyba mu się spodobałam:) ) że jak będzie mi bardzo ta głowa dokuczać to mam zadzwonić i mnie przyjmie. Nie skorzystałam, a moze by mnie przebadali. Teraz już za duzo czasu upłynęło żeby dzwonić. W tą migrenę szyjną to jakoś nie wierzę.

Poł roku czekam na szpital no stabilny nie wojskowy ,nie policjant więc czekam szpital ministerstwa zdrowia boje sie bo tam była moja koleznka 41 lat na badaniach i zmarła na sepse w tamtym roku tragedia młoda dupeczka aż sie nie chce wiezyć

Jedyną wada baranów jest ze baran zaatakuje a dopiero potem załuje no to jest wada ,a ogólnie nie sa zli kochaja i lubią być kochani ;a to ze sie podstawilem za przyjaciela który mial male dziecko to normalka choc sam bym nigdy nie widzial swojego w ciąży była moja nie zastanawiałem sie nad tym ratowałem ,a sam zostałem nieprzytomny tak bywa nigdy nie zostawie człowieka bez pomocy nawet obcego taki jestem moze nerwus