Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zaburzenia wzroku i zawroty głowy przy nerwicy

Gość s

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Aneta 1981

Znajoma ostatnio miala rezonans kręgosłupa ma trzy przepukliny,to jak poszla do lekarza ,to kazal jej sc na aerobik!Tez ma zawroty,różne objawy.Kiedyś zywala karetkę bo taki ucisk miala w klatce i klucie.Serce zdrowe jak dzwon,kręgosłup na każdej płaszczyźnie krzywy.

Swieżynka spokojnie własnie na tym polega terapia przy nerwicy ,rozmowa to podstawa ;wygadać sie ,wyżalić, wykrzyczeć ,a najbardziej pożąrtować nawet o dupie za przeproszeniem Maryny nie obrażając Maryn na tym polega terapia ;a docinki olewamy nie Anetko ? z nad wisły

Powiem tak ja o swojej chorobie pisałem wiele jakie objawy badania a wcinaczy nie toleruje co piszą docinki i znikają to sa ludzie co szukają sensacji ,a nie porady czy zaczepki ,albo po prostu nie mają co robić i skakają po forach dla mnie oni nie istnieją

Bezsilna , ciekawe co piszesz o Panu AAAAA , tak On jest z Małopolski i Ty też przecież . Ten pan nie toleruje słowa nerwica , uważa ,że każdy ma jakaś tam chorobę i to ona wyzwala nerwicę a jak się człowiek wyleczy to i nerwica puści. Czy pan AAAA bezsilna Ci pomógł ? Za bardzo nie rozumiem dlaczego nie ujawnia swojej profesji , czytając tak forum wydaje mi się ,że nikomu nie pomógł , może się mylę .Jak by się ujawnił jaki zawód ma to byłby bardziej wiarygodny a tak to Jego posty to jedna wielka ściema.

Robinson , dzisiaj Wielki Piątek i dlatego kolacyjka cieńka , chlebek z serkiem topionym i herbata czarna bez cukru. Jutro śniadanko to może już być z kiełbaską , którą uwędziła Anetka z nad Wisły . Mam taką nadzieje ,że Ci trochę podrzuciła.

Chleb z serkiem już jadłem ,herbatki nie pijam ,kawa czarna lub zbożowa i woda mineralna ,a na kolacyjkę zjem salatkę warzywną do rana starczy. Jutro pojedzie sie z święconką i swięta człowiek odpocznie przyda mi sie ,bo ja pracę w biegu mam całe 8 godzin w locie więc nogi mi odpoczną i plecy