Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zaburzenia wzroku i zawroty głowy przy nerwicy

Gość s

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Robinson

Powiem tak tu piszemy rozmawiamy zdarzają sie błedy ale nikt nikomu tego nie wypomina normalny czlowiek, normalny czyta ale nie błedy wypomina to nie jest normalne i nie ludzkie Emeryt10 to jest chamskie w stosunku do nas wszystkich

Gość Robinson

No wlasnie może zaczepka to ich satysfakcja pisząc szybko stawiamy byki a tu zaczepka nieuk co on moze o mnie wiedzieć ,,nic ,,pisałem no i strzeliłem byka zdarza sie ludzki błąd jestem tylko czlowiekiem Ktos mi kiedyś powiedział przecież ty wiesz wszystko A ja nie nie wiem wszystkiego ja całe zycię sie ucze Dużo umiem ale to nie znaczy że wszystko wiem nigdy nie twierdziłem ze jestem fachowcem idealnym po prostu potrafie i tyle

Gość Aneta 1981

Oj nie rozczulaj się nad sobą,facet cztery dychy,to ja siurek mam cię pouczać!Robin każdy ma problemy,jakbyś ich nie miał,to nuuuddyyyy... ząbki nie tylko Ciebie bolą,nie tylko tobie auto coś tam. W pracy wszędzie dobrze gdzie nas nie ma!To są nasze wspólne problemy,takie normalne przecież....

Gość Robinson

Pan jest Pasterzem moim, niczego mi nie braknie, na zielonych niwach pasie mnie. Nad spokojne wody mnie prowadzi i duszę mą pokrzepia, i wiedzie mnie ścieżkami sprawiedliwości Swojej. Choćbym nawet szedł ciemną doliną, zła się nie ulęknę, boś Ty ze mną, laska Twoja i kij Twój mnie pocieszają.