Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zaburzenia wzroku i zawroty głowy przy nerwicy

Gość s

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Robinson

Bolo widzisz ja zapierdalałem nie wiedziałem co to zawroty podwójne widzenie zyłem pełną parą robota tu i tam nagle jak po diable zycie moje sie zmieniło w koszmar neurologia a teraz próbuję zyć normalnie ze nic sie nie stało ale w sercu nie moge sie pogodzić spie zle rano budze sie z niesmakiem i pytanie zadaje sobie znowu ale ide walczę dla ludzi z którymi pracuje dla rodziny no i chyba dla siebie bo nie moge sie zjechać strasznie chciałem zyć co doprowadziło mnie do tragedii pamietam mój pierwszy dzień w kołko deptałem pare godzin fajka za fajka zona z pracy przychodzi jak tam a tu gosciu na pogotowie tragedia nie chce tego drugi raz przeżyć

Gość Aneta 1981

Cześć.Weekend spędzony na wsi,super,pogoda dopisała.Czlowiek naładowany pozytywnie,podobało mi się,będziemy tam częściej wracać.Wszyscy odtlenieni, a jutro tydzień od nowa. Czuję się w miarę dobrze ,trochę snu potrzeba,ale dzisiaj wcześniej się rzucę i będzie ok.

Gość Aneta 1981

Cześć Robinson,opowiadaj co u Ciebie? Pogoda dopisuje,dłuższe dni,można zacząć działać w ogródku.Wogule jakaś pozytywna energia.Wypoczęłam dzieciaki wyszalały się,aż żal wracać było.😌 Z tego co pamiętam to we środę,,ząbek,,..