Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zaburzenia wzroku i zawroty głowy przy nerwicy

Gość s

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Aneta 1981

Jestem w pracy i czytam znowu w naszym miasteczku kolejna ofiara dopalaczy. Ludzie nie doceniają tego co mają,czyli zdrowia,facet 43 lata ,,stary,,a głupi dzieci,żona,to sobie zaszalał.W tygodniu dwóch 30 latków,potem dwóch 12latkow.Jestem chyba staroświecka,bo nie rozumiem ,wiedzac że może zabić ktoś sięga po to świństwo.Czlowiek prowadzi walkę prawie każdego dnia,a tu jeden z drugim sobie je odbiera.Robinson nie chcę krakać,ale coś zaczyna mnie pobolewać ząb,był robiony dwa lata temu,nie wiem niby korzeń był usunięty. Bolo a Ty skąd jesteś jak można spytać ?

Ja juz po pracy,jeszcze na wieczor bede musial skoczyc na chwile do roboty.Pani Aneto ja mam zeba robionego tez korzen usuniety a jak wieje albo przemarzne to tak dziwnie cmi i zarywa. Ja mieszkam na wiosce w mazowieckim. Rano nie chcialo sie podniesc tylka najgozej wstawac plecy tocjhe bola kolega jeszcze w pracy pewnie zeby moga dac popalic bol calej gloiwy.

Jeszcze ta robotra mnie wpienia juz tak juz siak zaplanuje cos aw ostatniej chwili zmiana rano na szosto bylem do drugiej z towarem nie dojechali musze jechac pozniej jak nie dopilnuje to pozniej nie wiem o co fhodzi bo nikt nic nie wie Wszystko wszystko nakreca

Gość Aneta 1981

Bolo nie żartuj ty spod Ciechanowa,przecież to rzut beretem ok 40km. Jednak świat jest mały,tylko Robinsona nam wywijało,ale u niego też ładnie. Ja już w domku ale tylko na chwilę jutro mam imprezkę ,,osiemnastkę,,kończę obiadek dokończyć,zakupy,torcik jakiś wykręcić i jesze Klosa spakować . Chłopaki trzymajcie się!

40 kilosow to ty skad? To mowiss ze jutro osiemnastke konczysz! Nie wiem jak nwam sie uklada z mezami zonami,u mnie to tak normalnie moze tak mi sie wydaje sa dni zae sie zremy przepraszamy zona zazdrosna jak zobaczy ze spojze na inna kobiete to zaraz mina nietega i od tego sie zaczyna,popatrzec i pogadac to nie znacay zdradzac a ona tak się wscieka ja naprawde nic zxlego nie robie.mamy dwoch synow 10 i 12 lat

Ja tez czasami przerasta atmosfera w domu ,moze tak reaguje nerwowo mam nbadzieje ze niedlugo sie wyprowadze i wszystko jakos sie pouklada masz racje Aneta ciasny ale wlasny kąt.Ta spiurala nerwow ktora trwa ze trzy lata juz chyba meczy wszystkich,probowalismy sie dogfadac ale nic nie odpowiada zlote gory by mial i nie pomorze mam sie tak wydaje zeto jz taki charakter czloiwieka jest.A wy jak nerwusy?

Gość Aneta 1981

Bolo my mamy dwie córki,nie chcę pisać skąd jestem bo u nas miasteczko,że każdy z każdym się prawie zna.Ja z Klosem też się żremy czasami,każdy ma swoje muchy w nosie,kłócimy,godzimy,tyle że nie potrafimy ze sobą nie rozmawiać,to jest plus tych kłótni że za chwilę gadamy ze sobą,wykrzyczymy się i tyle.Żadko bo przy dzieciach staramy się nie kłócić.Powiem Ci że mnie dobijają wyjazdy męża,ale jeszcze trochę...Też czasami się zastanawiam,czy z nami jest ok,czy coś się nie zmieniło,jednak życie pędzi za szybko. Nie ma idealnych małżeństw,jak ktoś powie że takie ma to mi się wydaje że ściemnia.Życie,to pasmo niespodzianek,los tez lubi płatać figla,oby na lepsze.Spadam

Gość Robinson

Moje dzieci co wam mam powiedziec huj....wy dzień nerwy na policje bede musial iść co do kompa bo sie okazało ze gosc przekrecil wielu ludzi w pracy nerwy ludzie sie buntują bo wypłaty nie dostali no kicha ząb lekko mniej boli byle do srody a z tobą Bolo to wiedziałem co jest jak napisałeś matka chłopa potrzebuje wiesz mi

Gość Robinson

Bolo powiem ci tak rada moja nie i nigdy nie dogadasz sie z matką bo jest juz za pozno czas minął masz dwa wyjscia choć wole byś został przy żonie ale tak wyprowadzić sie lub rozwieść i zostawić żone ale to by było świństwo wyprowadz sie z żoną bo to oni dla ciebie śą ważni dzieci twoje z twojej krwi nie zmarnuj tego jak sie wyprowadzisz twoje relacje z matką sie polepszą ile lat ma twoja matka jak można wiedzieć

Gość Aneta 1981

Misiek masz rację,relacji teraz nie naprawimy tak jakbyśmy tego chcieli,za późno,może być dobrze żeby sobie nie szkodzić.Mam szacunek do mojej mamy,ona mnie urodziła,ale ja chcę żyć po swojemu,to w końcu kiedyś pękło .Co by nie zrobił to źle,nawet jak dobrze było,po co to ,po co tamto,ciągle jakieś niedomówienia.Myślę jakby kogoś miała,to myślę że byłoby inaczej,jej wybór. Widzę ciężki dzień!No z tym kompem też jazda Kuźwa,mialam sie zapytać któregoś dnia,ale nie chcialam Cię wkurzać,no jak widać ludzie bywają świniami. U mnie ok.może być,jutro będę kroić torcik,kawałek Ci podrzucę. Była koleżanka u mnie wioski mi obcięła,trochę humor poprawiony.