Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zaburzenia wzroku i zawroty głowy przy nerwicy

Gość s

Rekomendowane odpowiedzi

Pewnie wszyscy pracuja ja wsytalem i znowu sdo roboty na 18 plecy jak bolaly tak bola czasami to az pieka i robi sie goraco i slabo jakies wzdecia sa takie momenty i dni ze zapominam a jak nerwy sa to wszystko wraca.Wez zyj bez nerw!!!roboty w pyte przed swietami Trzymajcie się w srode na dzien ide to wieczorem wpadne

Gość Aneta 1981

Cześć chłopaki. Wlaśnie przysłali mi książkę,,Recepta na zdrowie,,Po opisie wygląda ciekawie,zobaczymy.Książka opowiada o emocjach,chorobie i dobrym samopoczuciu.O tym w jaki sposób są one ze sobą powiązane i co można zrobić,aby poprawić stan naszego zdrowia,oraz walczyć pewne dolegliwości fizyczne.Zaburzenia związane z bóle mięśniowo -szkieletowym,a większość lekarzy nie rozpoznaje ich ukrytej przyczyny.Autor,czyli dr.Sarno odkrywa jak wiele bolesnych stanów takich jak bóle pleców,szyi,migreny,urazy kręgów szyjnych mają swoje korzenie w tłumionych emocjach.Pokazuje,w jaki sposób mogą być z powodzeniem leczone bez lekarstw,terapii lub operacji.Jego program pomógł tysiącom pacjentom.W jaki sposób tłumione emocje mogą wpływać na nasz organizm.Nasz umysł i ciało są jednym,nierozerwalnie połączone.Jesteśmy silniejsi niż przypuszczamy i mamy więcej siły w naszym ciele niż zdajemy sobie z tego sprawę. No lektura zapowiada się ciekawie,mam nadzieję,że wniesie coś nowego ,pozytywnego.

Aneto widze ze tak samo jak u mnie czasami nie mam juz sily zeby jeszcze dzieciaki byly starsze bardziej samodzielne Widze ze wielu pisakow nie ma ale dobrze że ktos jest.prace mam stresujaco bardzo jeszcze moja matka mnie wykancza swoimi madrosciami

Gość Robinson

Praca praca a nie histeryzowanie to pomaga przed chwilą sie kimnołem na chwilke ja dzis nie pisze muli mnie powiem jedno jest ciężko czasami bardzo nawet pisac sie nie chce moze jutro bedzie lepiej po rostu dzis nie mam ochoty pisać sorki narka