Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zaburzenia wzroku i zawroty głowy przy nerwicy

Gość s

Rekomendowane odpowiedzi

I mnie dopadlo,jakies dwa lata temu.Lekarze,panika wycieczki po specjalustach i nic.Jakos daje rade bez lekow,narazie,ale zauwazylem,ze jak magnesu i potasu nie biore przez ostatni tydzien to jestem bardziej nerwowy i nabuzowany,Od zawrotow,mgla w oczach,bole glowy,karku,plecow ,skaczace tetno,bole zoladka i cos jezdzi w kiszkach,od czasu do czasu mnie buja,jak mam mega stresy to odczowam wieksze bujanie.Czasami mam tak wszystkiego dosyc,ze nie dam rady,te stresy mniedobija.W domu matka mnie dobhija swoim zachowaniem i postepowaniem mam wrazenie ze ta nerwica to dzieki niej.Nie moge sie narazie wyprowadzic sytuacja materialba nie pozwala,dwoje dzieci zona nie pracuje narazie bo zajmuje sie dziecmi. Poczytalem troszke was widze ,ze troche powaznie i na zarty podchodzicie do tego.Tak naprawde to nie mam z kim pogadac ,zona ma juz dosyc chyba wspiera mnie ale nie moge ciagle jej o tym gadac. To tyle na poczatek zajze jutro moze ktos napisze

Gość Aneta 1981

Każdy z nas ma jakieś doświadczenia z nerwicą,jak wogole jest to nerwica.Jeżeli badania wykluczają inne choroby,no najczęściej jest stawiana taka diagnoza. Jest nas masa i będzie przybywać,ilu jest takich co siedzą w samotności...Trzeba też się pośmiać,powygłupiać,pożartować,pogryźć,bo by zwariował. Ważne jest wsparcie i że masz z kim pogadać.Różnie bywa w życiu raz lepiej,raz troszkę mniej,każdy mierzy się z problemami,niektórzy z większymi drudzy z mniejszymi.Trzeba rozmawiac,to pomaga. My tak piszemy czasem bzdety,czasem serio,czasem gryziemy średnio raz na tydzień.Robinson też nerwus,jeszcze ząb ostatnio go boli,normalnie bez kija nie podchodź! Jedni maja lżej,drugim trudniej,nie ma co rozmyślać,wiem że ciężko się z tym pogodzić,ja nigdy się nie pogodzę! Żyć trzeba,podnosić się z każdego upadku,czasami ciężko tak bardzo! Co do magnesu to mi tez pomaga,tak mi się wydaje. Moim zdaniem bole pleców i takie pieczenie może byc na tle nerwowym,mnie tak bolały plecy ze trzy lata temu,wtedy myślałam że za dużo siedzę ,ale jak wszystko poskładałam to te bóle były moim początkiem tej drogi.......

Gość Aneta 1981

Ludzi należy dzielić na dobrych i złych. Rasa,pochodzenie,religia,wyksztalcenie,majątek -nie maja żadnego znaczenia.Tylko to,jakim kto jest czlowiekiem..... Dokładnie! Od grzechu zaczął się mój świat... a,że Bóg mnie stworzył,a szatan opętał jestem,więc odtąd po dziś dzień raz grzeszna,a raz święta zdradliwa i wierna dobra i zła daje rozkosz i rozpacz przeze mnie uśmiech i łza jestem jak gołąb i żmija jak piołun i miód jak anioł i demon jak upiór i cud i szczyt nad chmurami i przepaść bez dna jestem początkiem i końcem KOBIETA -to ja...

Juz po robocie plecy dawaly czadu tak napierda,,,y Nawet nie ma kiuedy odpoczac jeszcze w niedziele zapierdzielac trzeba pani aneto wuy z panem Robertsem jestescie z tej samej miejscowosci czy pracujecie razem,pytam bo tak zabardzo to sie nie wczytywałem ,ja mieszkam na wsi niby mowia cisza spokuj!bede zagladac to tu sie chociaz wygafdam

Gość Aneta 1981

Kiedyś kto by pomyślał,żeby rolnik szukał pracy w mieście ! Robinson w wielkopolskim,ja w mazowieckim,nie pracujemy razem ,on ma i tak dosyć bab!Ja chcialabym mieszkać na wsi,cisza,zieleń to mnie uspakaja. Mi coś trzasło wczoraj jak ławkę chciałam przesunąć na podwórku ,lewa noga,lędźwie i pośladek mnie boli. Robinson po baletach nie może się pewnie pozbierać 😉😉😉😉

Gość Robinson

Witam Pieczenie ból uczucie gorąca w plecach mam to samo w maju sie dowiem jade do kliniki mają zbadać mnie lepiej okrze sie czy to nerwica czy to sprawa neurologiczna nerwy więcej mogą narobić szkody niż inne choroby walczę z ty codziennie muszę żyć mam rodzine prace po imprezie ok za dużo nie piłem nie miałem ochoty odpoczywam bo bede miał cięzki tydzień

Gość Robinson

A widzisz Bolo praca na okrągło znam to po sobie tak sie kiedyś kończy upadkiem zdrowia pracowałem podwójnie cały tydzień a teraz mam podziękowanie ze stony organizmu coś strzeli i po ptokach jak to sie mówi organizm ma swoje granice przystopuj troche mniej pracy wiecej wypoczynku to samo miałem zona w domu wiem i znam ten temat Bolo

Gość Aneta 1981

Czasem są w życiu takie chwile,że ręce opadają.Czarne myśli jak kruki na głowie Twojej siadają,nadzieja gdzieś zaginęła,radość się zapodziała... Żal w sercu tylko i tęsknota została. Pamietaj wtedy,że kolejny dzień sie budzi,i Ty musisz wyruszyć do życia i do ludzi.