Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zaburzenia wzroku i zawroty głowy przy nerwicy

Gość s

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Robinson

Wiara wiara ja tyle fachow lider budowlaniec mechanik Bóg wie co jeszcze twardziel w zyciu rade dawał pracoholik ja nerwica stres zawroty chyba ktos sie pomylił względem mnie ja tragedia nikt w pracy nie wie z czym sie borykam i niech tak zostanie

Gość Aneta 1981

Masz rację,u mnie to samo,uśmiech,ludzie nie mają pojęcia. Na początku pytałam Boga dlaczego ja ,co ja takiego zrobiłam? Nikomu krzywdy w życiu nie zrobiłam,chyba że nieświadomie,a tu taki prezent od losu...beksa

Gość Aneta 1981

Cholera ,czasami mam ciężki charakter.Potrafię zezłościć się w kilka sekund,płakać z błahych powodów,psuć komuś dzień jeśli sama mam nieciekawy.Biorę wszystko do siebie i odgryzam się kiedy mogę.Nie jestem idealna,nigdy nie byłam i nie będę.Pogodziłam się z tym.Jestem uprzejma dla tych,którzy mnie szanują.I tak już zostanie.

Gość Aneta 1981

Każdego człowieka w swoim życiu spotykamy w jakimś celu. Ktoś jest dla Ciebie tylko próbą generalną,ktoś inny pracą nad błędami przed spotkaniem z kimś najważniejszym,a ktoś będzie wlaśnie tym najważniejszym. Istotne jest ,by się nie pomylić i nie przejść obojętnie. Ludzie,którzy udają,że niczym się nie przejmują,tak naprawdę są tymi ,którzy przejmują się najbardziej. Jest to emocjonalny mechanizm obronny w obawie przed rozczarowaniem. Są takie dni,kiedy wszystko cię drażni,kiedy nic ci się nie chce,kiedy chciałbyś cofnąć się w czasie,żeby naprawić swoje błędy. Są dni kiedy zastanawiasz się po co żyć,a nie możesz zawieść bliskich. Są dni kiedy uświadamiasz sobie jakie życie jest do dupy... to są dni kiedy musisz powstać i traktować przeszkody jako mobilizację w dążeniu do szczęścia i uczyć się na błędach swoich i innych... Sen to najbardziej atrakcyjne,ciekawe i najmniej kosztowna podróż,jaką człowiek może sobie zafundować,kiedy tylko zechce. ŻYCIE TO DOBRY NAUCZYCIEL ,ALE TROCHĘ ZA DUŻO BIERZE ZA LEKCJE.!

Gość Robinson

Histeria – dawne określenie zaburzeń, które obecnie można zaliczyć do zaburzeń dysocjacyjnych, konwersji, ale głównie różnego rodzaju zaburzeń nerwicowych. Cechuje ją nadmierna ekstrawersja, emocjonalność, płaczliwość, demonstracyjność zachowań, które są powodowane nieuzasadnionym lękiem o funkcjonowanie danej części własnego ciała. Zaburzenia te występują zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn, jednak dawniej histerię przypisywano wyłącznie kobietom i często wiązano jej występowanie z nieprawidłowym funkcjonowaniem macicy. Czy ty czasami nie masz tego Anetko