Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zaburzenia wzroku i zawroty głowy przy nerwicy

Gość s

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Aneta 1981

Ludzie powiedzą,że jeśli jesteś biseksualny,to jakieś zagubiony,jeśli jesteś gejem,to jesteś chory.Jeśli jesteś chudy,to pewnie jesteś na parochach,a gdy jesteś gruby,to jesteś obrzydliwy.Jeśli jesteś dobrze ubrany,to jesteś próżny i zarozumiały.Zaś jeśli jesteś ubrany swobodnie,to jesteś flejtuchem.Jeśli mówisz wprost swoje zdanie,to jesteś chamem.Jeśli zaś nic nie mówisz,dla innych stajesz się niegrzeczny.Jeśli jesteś miły dla nieznajomych,to jesteś sztuczny.Jeśli płaczesz,jesteś beksą.Jeśli się ciągle śmiejesz,to pewnie jesteś naćpany.Jeśli jako kobieta obracasz się w męskim gronie,jesteś dziwką.Jeśli jako mężczyzna w damskim-playboyem.Dziś cokolwiek byś nie robił,zostaniesz zaszyfrowany.Żyjemy w świecie,w którym wszystko co robisz,zostanie ocenione przez innych.Więc jeśli TY jesteś dumny z tego,kim jesteś i masz gdzieś,co myślą o Tobie inni,żyj tak jak chcesz,a nie musisz.No tak,przecież Co ludzie powiedzą?

Gość Aneta 1981

Dopóki mamy marzenia, choć twarz się nie zmienia, choć na włosach siwy cień, to życie ma ciągle sens. Dopóki mamy dla kogo żyć, dopóki marzyć umiemy, uśmiechnięci umiemy być patrzeć w przyszłość możemy. Dopóki życie nas cieszy, dopóki marzeniami je słodzi, dopóki nadzieję mamy, to znak,że jesteśmy młodzi.

Gość Robinson

Moze jestem chamem skurwysynem gejem złodziejem wiem tylko jedno zle sypiam w nocy i chce mi sie spać przykimałem i sie rozespałem a przy kalafiorku mnie rozgrzało ok ok ok zmeczenie mnie dopadło spać spać moje marzenie

Gość Robinson

Zycie moje z kazdym dniem sie zmienia moze zakwitnąć lub zgasnąć jak na razie gasnie czekam kiedy bedzie kwitnąć obym sie doczekał tego dnia trace nadzieje obym jej do końca nie stracił Cho­ciaż nie masz sił już, choć nadziei może jest Ci brak, a świat nie chce ułat­wiać życia... Nieśmiało uśmie­chnę się, po­tem przy­tulę się do Twoich myśli i og­rzeję smut­ne serduszko... (nieraz tak niewiele trze­ba, a cza­sem i to nie wystarcza)...