Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zaburzenia wzroku i zawroty głowy przy nerwicy

Gość s

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Aneta 1981

Dobrze,że te weekendy wolne,to trochę psychika odpoczywa. Pamiętam czasy jak się leciało z uśmiechem na twarzy do pracy... My potrafimy o tym mówić,wiesz ilu ludzi choruje! Wczoraj czytałam jakieś raport,że lekarze paychiatrzy mają więcej pacjentów niż rodzinni,tylko nie pamiętam jaka miejscowość. My się pośmiejemy,pogadamy,pogryziemy,a ilu ludzi jest samych z chorobą.

Gość Aneta 1981

Myślę,że to się zmienia,ja tam jak szlam pierwszy raz to tylko prosilam o wolny termin.Masa ludzi chodzi ,ludzie nie wytrzymują ciśnienia,jeszcze jak wsparcia brak,to makabra. Byłam dzisiaj w aptece,a w tym samym budynku przyjmuje psycholog i psychiatra,masa ludzi młodych

Gość Aneta 1981

Gorąca kąpiel bardzo pomaga,ale to już na pewno wiesz. Mnie męczą te wzdęcia już nie wiem co może pomóc ,piję miętę,meliskie,myśli,siemię.Kawalek smażonego lub pieczonego zjem i umieram,a za każdym razem wydaje mi się że już przeszlo.

Gość Aneta 1981

Pisałam,że zrezygnuję mam czas do jutra wieczora na decyzję.Okazało się że ta praca to tylko na okres kwalifikacji poborowej,do końca kwietnia.Ja chcę coś na ,,stałe,,nie chcę znowu nerwów jakie towarzyszą w nowej pracy.Klos coś wczoraj mówił,że coś ma na oku,więc bezrobotna dlugo nie będę,aby zadaleko nie dojeżdżać,bo teściowa by musiała spać na okrągło u nas.