Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zaburzenia wzroku i zawroty głowy przy nerwicy

Gość s

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Aneta 1981

Kończymy.Przerąbane tak rano wstawać,ja jutro mogę pospać dłużej,bo dziewczynki mają na 9. Klosik goloneczki pitrasi,ja nic nie jem,coś mnie nudzi,taka pełna się czuję,jakieś wzdęcia czy co,może nerwówka jakaś w brzuchu. Ciężkie te nasze życie ,ale trzeba iść do przodu Robinson! Życie to nie film,powtórki nie będzie! Pa.

Gość Aneta 1981

Jeszcze chyba wczorajsze zmęczenie schodzi ze mnie,ale i dzisiaj zalatany dzień,nogi w tylek wchodzą i do tego kręgosłup. Lekcji masa,drzewo genologiczne i inne cuda. Klosa wyszykować,zawieść. Obowiązki dnia codziennego,chyba nie potrafię odpoczywać.

Gość Robinson

4/25wstaje sypiam mało bo nerwowo spie budze sie kilkanascie razy w nocy no mało sypiam wiec staram sie wczesnie kłasc a w robocie ciągle w biegu szukam detali gdzie co kawa w locie zostawiam wszystko byle gdzie taki zakrecony a potem szukam tez dlatego staram sie wczesnie spac

Gość Robinson

Nie dlaczego idziesz spać ok ja tez pojde im wyspany jestem tym mniej marudny a mam co w pracy mysleć magazyn stwierdził ze ja lepiej dogaduje sie z nimi bardziej zaangażowany jestem wiec miłych snów do jutra wyspij sie papasie jeszcze dwa dni i laba

Gość Aneta 1981

Myślałam,że wszystko już przerabiałam,ale jednak nie. Takich wzdęć w życiu nie miałam.Jednak zero smażonego,pieczonego,za kawałek karkówki tyle boleści,znowu dietka od początku. Jutro piątek,ulga. W nocy też się budziłam naście razy,ciśnienie spada... Wogule taki jakiś dzień mulasty,śpiący...

Gość Robinson

Ale jutro mam nadzieje że ostatni dzień bo ostatnio niedziela w pracy przywieszki wypisywałem zastępcze bo ordinalnych od trzech dni nie mozna było drukować bo ksero nawaliło zlecenia nie pasowały bym sie pożarł z biurową a trzeba bylo dniówki pokryć makabra ona mysli ze ja sobie siedze i przywieszkami sie tylko zajmował bede ja cały dzień podstawiam im robote a nie siedze