Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zaburzenia wzroku i zawroty głowy przy nerwicy

Gość s

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Robinson

Jutro znowu nerwowka sytuacja napieta do dupy wczoraj zwolniono 12 ludzi no to jak ma byc wszyscy zdenerwowani pracuje u mnie kolezanka co mąż ma sepse prawie koniec no do dupy przepraszam za wyrażenie ale nawet najsilniejszy psychicznie siada u nas

Gość Robinson

Jeszcze nie dawno zwolnienia zalezaly od mistrzow ich juz nie ma prawdopodobnie teraz ja bede musiał decydowac kogo bede chcial to jest straszne podejmować decyzje kogo pozbawić chleba nie wiem jak to zrobie jesli bede musiał decydować nie spodziewałem sie takiego ciezaru ze spadnie na mnie i to w tak szybkim tempie na moim dziale został jeden mistrz do produkcji i ja ze swoją ekipą csl 2 nie moge sie do tego oswoić

Gość Aneta 1981

Takie decyzje trzeba podejmować na zimno i tyle,inni tobą by się nie przejmowali!Jeszcze się nie przejechałeś chyba. Ja jeszcze jak byłam panienką miałam zadecydować kto wypada,nie zdecydowałam i sama wyleciałam,takie to były pseudo koleżanki.

Gość Aneta 1981

Najgorsze co może być,przenoszenie problemów z pracy do domu. Niestety tak jest i mi się wydaje,że nie da się uniknąć. Sama miałam taki czas ,gdzieś pięć lat temu,Klosowi to para uszami szła,ale zawsze wysłuchał. Komu miałam się wyżalić. Ale czasami atmosfera robiła się nieciekawa w domu,wraz z kończącą się umową odeszłam.Wydaje mi się,że ta praca też przyczyniła się do nerwicy.