Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zaburzenia wzroku i zawroty głowy przy nerwicy

Gość s

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Aneta 1981

Ja wierząca,ale ostatnio coś mało praktykuję,modlę się w domu po swojemu i powiem Ci,że pomaga.Wogule wyciszenie,relaks,spokój pomaga.Robinson musisz tak sobie zorganizować życie,żeby bylo jak najmniej stresów.Teraz masz okres trudny,sam zobaczysz,albo pracę zmienisz bo nie warto marnować reszty zdrowia.

Gość Aneta 1981

Witam.Chyba znowu mnie coś pobiera,zmarzłam dzisiaj. Praca ok.nie męcząca,ale nie chcę się wdrażać na tak krótki okres. No i rano ,chociaż na ósmą jakby było,na szóstą to teściowa by musiała nocować u nas,cztery razy w tygodniu. Jutro jadę z teściami do tego Konina,plus że sami będą wracać. Byłam u psychologa,dzisiaj nieco krócej,bo wszystko tak szybko musialam pozałatwiać.

Gość Robinson

No niestety nie kazdy ma tak dobrze ja musze ogarnąć kilkunastu pracownikow jestem zmeczony jutro mam wolne nie wiem czy moj zmiennik da sobie rade pod telefonem bede najwyżej rozlicze pracowników w srode kierownik ma mu pomóc dzisiaj mu powiedziałem co ma zrobic widziałem w jego oczach strach no trudno wyprostuje to w srode

Gość Robinson

No niestety przy tych obowiązkach trzeba myslec nawet w nocy czy każdy jest rozliczony a ja staram sie dla nich jak najlepiej a teraz zostałem sam i musze sie wszystkiego domyslać przeje,,,,,,,,,,ba,e ciężko mam nadzieje ze zaczne normalnie zarabiać

Gość Aneta 1981

Wszystko po malutku się ułoży,zobaczysz. Wszystko potrzebuje czasu. Wczoraj szybko się uwinąłeś w pracy,tak mi się wydaje. Dzisiaj byłam u psychologa,nawet dobrze. Robinson,dzisiaj się dowiedziałam znajomy 32 lata się powiesił,wszystko miał.,,może za dużo,a w piątek go widziałam.