Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zaburzenia wzroku i zawroty głowy przy nerwicy

Gość s

Rekomendowane odpowiedzi

Witam w piękny słoneczny dzień . Anetko , bez obaw , nie skasują !!!!!! Nie mają podstaw , na forum od dawna wieje nudą a Wasze posty to chociaż trochę dają nadzieję ,że można żyć , uśmiechać się . A Pinda i to Jej cała nieszczęśliwe towarzystwo nie może tego przeżyć , to są zawsze lub prawie zawsze te same osoby , ktore siedza na forum i czekają aby coś się zadziałało i i móc skomentować zawsze negatywnie . Za mną *łażą* ponad 5 lat i jakoś nikt mnie nie wygonił i to ich też denerwuje , także spoko , spoko , damy radę .

Gość Aneta 1981

Cześć Mary!No chyba ostro przybalowalaś,bo wczoraj nie było Ciebie,pewnie ta nalewka. Trochę z Roberem popisaliśmy,wiesz my tak poważnie i nie poważnie. Zależy,kto jak na to spojrzy. Bo przecież ile można sie użalać nad sobą !A tak chociaż humor jest i uśmiech !

Z balowaniem to u mnie zawsze z umiarem a tak generalnie to nie lubię alkoholu i ludzi , którzy nadużywają bo nigdy nie wiadomo jak tam po nim reagują i dlatego staram się takiego towarzystwa unikać. Admin to kobieta i jestem aż sama ciekawa czy zajmie jakieś stanowisko ale wątpię , tu niestety są już sprawy biznesowe a tak na marginesie przecież forum nie jest od leczenia tylko od luznych porad innych ludzi lub opowiadaniu o życiu z jakimiś tam przypadłościami. Dla mnie fajnie ,ze jesteście i że ktoś to czyta , jedni komentują drudzy nie. Ja się nigdy żadnym naciskom czy presji nie poddaje czy to w realu czy na forum.

Tak Mary masz rację - *przecież forum nie jest od leczenia tylko od luznych porad innych ludzi lub opowiadaniu o życiu z jakimiś tam przypadłościami. *-jeszcze raz powtórzę masz rację Ale nie może być tak ze otwierasz forum i masz w najnowszych odpowiedziach czat pt. paputki ,buziaczki i jak jesteś ubrana a jak rozebrana -wybacz ale chyba to lekka przesada ,bo na tym forum nie polega ,forum medyczne oczywiście bo randkowe może tak ,nie wiem nie wchodzę na takowe .Już 10 razy pisane było ze istnieją gg i inne bardziej tajne komunikatory ,tam można jechać bez trzymanki Nie masz natomiast racji ze celem mojego żywota jest uprzykrzanie tobie życia ,uwierz mi ,mam milion innych ciekawszych zajęć .Wiesz dobrze od lat co tu się działo ,można wygooglować stare dzieje .....a ze starych forumowiczów zostałaś ty ,ja ,Futerko mi się rzuciała dzisiaj w oczy ,444 ,wszyscy inni poszli stąd dawno bo mieli dość kłótni .Sufur wycofał się po śmierci syna ,Kamea nie wiem bo też jej nie widać .I nie należę tu do żadnej grupy ,mówię za siebie a że inni sądzą tak samo to już ich sprawa .Jestem pewna że gdybym to ja paputkowała i buziaczkowała to już dawno usłyszałabym komentarze od ciebie .Mało tego podsumowana bym była równo jako mężatka ,pielęgniarka i wszystko inne więc nie rób z siebie pokrzywdzonej bo w necie można znaleźć wszystko .Niestety .

Gość Aneta 1981

Mam wrażenie,że macie między sobą jakieś porachunki,przepychanki,pyskówki. Trochę luzu,a nie sie użalać,gnębić i szydzić ludźmi ! Bądźmy ludźmi. Buziaczki były,ale o rozbieraniu nic nie było! Dzień bez nienawiści,dniem straconym. Pozdrawiam.Buziaczki!

Do PIndy Ochodzą bo juz czas na nich był ciesz sie ze jeszcze jesteś bo nie każdy ma tak słodko aby tu być są osoby co takiej szansy nie mają jak $$4444 i inni Moj kolega takiej szansy nie miał i sie powiesił a miał 50 lat jeszcze mógł zyć jak rozmawiał ze mną to miał silną depresje w chorobie powiesił sie przed pracą pol roku temu śp