Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zmęczone oczy, ból nóg, zwiotczenie mięśni, sztywnienie szyi i zawroty głowy

Gość maciek8499

Rekomendowane odpowiedzi

Gość maciek8499

Tak na dobry początek Objawy: Problemy ze wzrokiem jak bym miał zmeczone i obolałe oczy, czasami jak by nie nadążały za obrazem, bóle nóg szczególnie ud podczas siedzenia czasami chodzenia, uczucie zwiotczenia miesni ramion(bicepsy) i mięsni prawej nogi. Zaczeło się od prawej ręki potem prawa noga a teraz doszła do tego lewa ręka. Dziwne sztywnienie szyi po prawj stronie czasami łacznie z karkiem zawroty głowy podczas chodzenia, nudności i uczucie zmęczenie i rozbicia, walne jedno piwko i już mnie zamula Dobra teraz dodam że te objawy to różnie, czasami się nasilają czasami jest jak by lepiej. Zrobiłem już mase badań MR głowy i odcinka szyjnego kręgosłupa, badania krwi dosłownie wszystkiego; hcv, hbv, hiv, morfologia, b12, cukier, borelioza, eeg, usg tarczycy z hormonami, usg tetnic szyjnych no i oczywiscie okuliste też zaliczyłem(nie dosłownie) i wszystko o dziwo OK. Trenuje na siłowni, dużo biegam, pływam i dziwne jest to że te dolegliwości nie mają wpływu na jakość treningów. Aha nie boje się wychodzić z domu i nie mam żadnych lęków bo też już słyszałem od lekarzy że to może być na tle psychicznym czyt. nerwica Mam stracha jedynie o swoje zdrowie. Może jest na sali jakiś lekarz albo ktos kto tez się boryka z podobnymi dolegliwościami i je wyleczył albo jest w trakcie? Pozdrawiam moje gg 9642306

a robiłes badanie EMG,które bada potencjał elektryczny mięśni.Jest jeszcze bad. ,,potencjały wzrokowe.**Na to daje skierowanie neurolog.Znajdż informację gdzie najbliżej twego miejsca zamieszkania jest poradnia chorób mięśni.Tam cię na pewno zdiagnozują właściwie.Jeszcze zrób sobie bad. krwi Ck-kinaza kreatyny,poziom chloru,poziom potasu i wapnia,magnezu.Z tym do neurologa w poradni chorób mięśni.Wiem ,że taka poradnia jest w stolicy w klinice na Banacha,w Katowicach...