Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Niedziałające zastawki i szybkie męczenie się

Gość monisia

Rekomendowane odpowiedzi

wITAJ!! Przede wszystkim napisz mi skad jestes? Skad Twoja mama wie ze jej zastawki żle funkcjonują, robila badanie(usg serca?)Gdyby nie pracowały to niestety nie mogla by Twoja mama życ, napewno nie jest tak żle pewnie ma jakis rodzaj niedomykalności zastawki. Jesli jest tak jak piszesz to pewnie czeka ja operacja, nic sie nie martw!! Twoja mama ma pojsc koniecznie do kardiologa!!! a jesli zle sie czuje to zadzwoncie na pogotowie z domu i zabiara Twoja mame do szpitala tam bedzie pod fachowa opieka i nic jej sie nie stanie. Pozdrowienia dla Ciebie i dla Twojej mamy.
witaj, moja mama jest z walcza. chodzi regularnie do lekarza, ale nie jest on chyba kardiologiem. dzis rano robil jej EKG, wynik wyszedl dobry. ale ona czuje sie zle, mowi ze tak nagle robi jej sie slabo a za chwile przechodzi. moja mama nie bardzo chce mowic co jej jest. mowi o chorobie wiencowej i zastawkach. chcialabym zabrac ja gdzies, do dobrego lekarza. moze konieczna jest operacja? to tra juz tak dlugo. odkad siegam pamiecia - leczy sie na serce. :((((((
pOSLUCHAJ!! IDZ Z MAMA na wizyte prywatna do kardiologa to nie jest az taki duzy koszt ok 60zł, a bedziecie wiedziec co jej jest!!!A jesli nie macie kasy to niech idzie do internisty i poprosi go o skierowANIE DO KARDIOLOGA ALE JA PODEJRZEWAM ZE JESLI NAPRAWDE BYLOBY POWAZNIE Z JEJ SERCEM TO INTERNISTA OD RAZU DALBY SKIEROWANIE DO KARDIOLOGA!!A moze Twoja mama ma nerwice serca?? Napewno musi miec zrobiony komplet badan!!! dlatego wygon ja do lekarza jak najszybciej nie ma nic cenniejszego nad nasze życie, czyż nie?A skad ona wie ze ma cos z zastawkami???Normalny internista tego nie stwierdzi to musi byc robione echo serca, a moze Twoja mama ma poprostu astmę???