SaNduss17 Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Witam dzisiaj rano zalozyli mi holtera cisnieniowego no i prze pierwsze pare pomiorów pokazywało mi jakie mam cisnienie a teraz juz jak pompuje to tylko pokazują sie cztery takie kreski - - - - dlaczego tak jest ?? moze cos nacisnełam niechcąco prosze jak ktos wie pomozcie ;(( Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość g Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 zadzwoń tam gdzie zakładali Ci holtera Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość xx Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Z założonym holterem nie powinno się siedzieć przy komputerze ani blisko komórki.Jeśli cię cos niepokoi zadzwoń tam gdzie ci zakładali ,może coś się rozłączyło.Tutaj nikt ci nic sensownego nie odpowie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Gosc Opublikowano 21 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Po co jest ten czerwony guzik po boku bo mam wąskie przejście w kuchni i jak przechodziłam to nie mocno o szafkę uderzyłam bokiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi