Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Świąd skóry, osłabienie i opuchnięte dziąsła

Gość wystraszony

Rekomendowane odpowiedzi

Czy jeśli te Morfologia, OB i CRP są w normach, czy to oznacza, że jestem zdrowy? w sensie, że nie mam np białaczki? pytam bo robiłem te badania w sierpniu, a od jakiegoś czasu mam nasilony świąd skóry (tak naprawdę to skóra swędzi mnie czasem, już od kliku lat a zwłaszcza w nocy) , jestem często osłabiony, mam czasem stany podgorączkowe i od kilku dni problemy z dziąsłami, tzn, mam wrażenie jakby były lekko opuchnięte ale tylko w dwóch miejscach - przy górnych ósemkach z czego jedną miałem wyrwaną kilka dni temu Stwierdziłem również, że błony śluzowe mam rozpulchnione i blade Biorę antybiotyk, boli mnie gardło, ale jestem również przeziębiony, więc nie wiem czy to tylko zbieg okoliczności czy coś się rzeczywiście dzieje

a czy morfologia była z rozmazem?skóra może swdzieć przy cukrzycy,przy nerwicy...,świerzbie ....,alergii ,zaburzeniach hormonalnych itd....usta płukaj propolisem,bardzo ulgę przynosi na dziąsła.Te dziąsła dentyzta musi zobaczyć.Może rtg zębów...może coś pod zębami się dzieje....kto to wie...Białaczki na pewno nie masz.