Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Skutki odstawienia Rexetinu

monikamona

Rekomendowane odpowiedzi

Witam doradzcie w maju zaczelam brac rexetin i xanaks rexetin najpierw po pol a po 10 dniach po calej xanax bralam tylko 8 tygodni pierwszy tydzien myslalam ze umieram nie moglam wstac z lozka serce walilo drzenie miesni poty i laki itd...pozniej bylo super czulam si ew wspaniale teraz mamy wrzesien 2 tygodnie temu zmniejszylam dawke sama rexetinu na pol pozniej z tej polowy jeszcze na pol i przestalam go brac 2 dnie temu calkowicie .....mam dusznoscu straszne zawroty glowy okropnie oblewaja mnie poty ...strasznie jestem poddenerwowana czuje ucisk na klatce piersiowej i wogole dziwny dyskomfort w glowie czy to moze byc spowodowane odstawienie tego rexetinu jestem za granica nie wiem co mam zrobic cy zaczac znowu brac czy jak cxhcialam juz go odstawic bralam go od maja pomozcie
Monikamona a ty nie możesz iść do medyka tam gdzie jesteś i poradzić się jak ten lek odstawić żeby się tak nie męczyć A czy ty też odstawiłaś xanaks czy tylko ten rexetin . Po prostu jesteś uzależniona i Ja też kiedyś byłam uzależniona od leku na uspokojenie i też sama wyszłam z tego ale żeby wyjść to trzeba przejść przez piekiełko Jeżeli chcesz i interesuję cię ten temat to opiszę ci . A czemu sama chcesz odstawić czy czujesz się tak mocna że dasz radę pozdrawiam

Ja odstawilam rexetin i xanaxs pewien czas temu teraz mi wszystkie objawy wrocily a czulam sie naprawde dobrze dzisiaj wzielam znowu pol rexetinu rano i pol xanaxu bo zadzwonilam do psychiatry do polski i powiedziala mio ze jezeli przerwalam muzse zarzyc od nowa jak na poczatku terapii w czwartek jade do lekarza do polski ale boje sie ze znowu bede tak przechodzic jak zaczynalkam brac te leki przed tem juz mam mldlosci i zawroty drzenie miesni i sie boje maskra.....